Στ. Φάτσης: «Μεγάλη χορηγία για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου»

Στη συμφωνία με επιχειρηματία τουριστικών επιχειρήσεων για τη δωρεάν μεταφορά της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνα προχώρησε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης. Η πολύχρονη γνωριμία με τον εν λόγω επιχειρηματία συνετέλεσε ώστε να επέλθει η σημαντική συμφωνία που εξασφαλίζει τις μετακινήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος χωρίς κόστος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Νίκης Βόλου:

«Μία μοναδική συμφωνία, επετεύχθη από τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη κ. Φάτση Στέργιο για την ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Ο κ. Φάτσης εξασφάλισε χορηγία με επιχειρηματία τουριστικών επιχειρήσεων για δωρεάν οδική μεταφορά της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες. Η συμφωνία κλείστηκε μέσα στην εβδομάδα με γνωστό επιχειρηματία τουριστικών επιχειρήσεων. Τους δύο άντρες συνδέει πολύχρονη γνωριμία και στενοί δεσμοί φιλίας, ενώ ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι γνωστός και για τα Νικιώτικα αισθήματα του.

Πλέον οι μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια που υπολείπονται στη φετινή αγωνιστική χρονιά, θα γίνονται με λεωφορεία του εν λόγω επιχειρηματία. Ο Πρόεδρος κ. Φάτσης και το Δ.Σ. του Γ. Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» τον ευχαριστεί θερμά για τη μεγάλη του προσφορά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις