Έτοιμη για το τρίποντο με Τηλυκράτη

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Τηλυκράτη θα ανακοινωθεί η 18αδα των ποδοσφαιριστών που θα αναλάβει το έργο της επαναφοράς της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών και των νικηφόρων αποτελεσμάτων. Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μόνιμο απώντα Μάριο Παπαδόπουλο, όμως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους κι έτοιμους να ματώσουν για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Λευκάδας.

Γιώργος Νικλητσιώτης και Φράνκο Τορεζάνι διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα καθώς έχουν επανέλθει πλήρως και είναι έτοιμοι να προσφέρουν αυτά που ο προπονητής τους και ο κόσμος περιμένουν. Οι δύο ποδοσφαιριστές, εφόσον μπορούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, θεωρούνται απαραίτητοι στο δημιουργικό κυρίως κομμάτι του παιχνιδιού, ειδικά όταν απέναντι θα είναι παραταγμένη μία ομάδα με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, του οποίου η εμπειρία σε κρίσιμα χρονικά σημεία του αγώνα κρίνεται απαραίτητη. Το θέμα του Στέφανου Ξηροφώτου είναι ποιος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός 11αδας καθώς ελάχιστοι ήταν αυτοί που υστέρησαν στον αγώνα με την Ιστιαία, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις