Έρχονται εκκαθαρίσεις στην ΑΕΛ

Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Η Λάρισα δείχνει μία σχετικά καλή εικόνα μέσα στο σπίτι της, όμως όταν φεύγει από εκεί, είναι αποκαρδιωτική.

Έχασε με κατεβασμένα χέρια στην Κέρκυρα, δεν έχασε στη Λιβαδειά αλλά δεν ήταν καλή, γνώρισε «βαριά» ήττα με απαράδεκτη εμφάνιση στα Γιάννινα, ενώ στην Τούμπα, η ΑΕΛ ήταν σαν να μην… κατέβηκε και ένιωθε μάλλον ευχαριστημένη από το γεγονός πως δέχθηκε μόνο δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ. Αυτά φυσικά έχουν και παρελκόμενα.

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν πολύ εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του και μάλιστα δεν δίστασε να «βάλει γκάζια» στους ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της επιστροφής από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα. «Ήταν κωμική η εικόνα μας. Έχετε ότι θα ήθελαν να έχουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές στην κατηγορία, όμως η εικόνα σας είναι απαράδεκτη. Παίζετε σε μία μεγάλη ομάδα και δεν το έχετε καταλάβει. Οι δικές μου ομάδες είναι πολεμικές μηχανές. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος εγώ θέλω πάθος από τους ποδοσφαιριστές της δικής μου ομάδας και εσείς δεν το είχατε πάλι». Αυτό πάντως που άφησε να εννοηθεί και μπροστά στους παίκτες αλλά και χθες με δηλώσεις του ο κ. Κούγιας, είναι πως έρχονται εκκαθαρίσεις στη Λάρισα, με ποδοσφαιριστές που θα εγκαταλείψουν την ομάδα τον Γενάρη. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τότε όλοι θα κρίνονται και δεν αποκλείεται να έχουμε και μεγάλες αλλαγές.

Εμπιστοσύνη στον Άγγελο, αλλά…

Αυτό που επανέλαβε πάντως ο κ. Κούγιας είναι ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο ίδιος άλλωστε τον είχε «βαφτίσει» στην παρουσίαση «σερ Άλεξ Φέργκιουσον της Λάρισας» και θα ήταν προφανώς υπερβολικό να τον απομακρύνει δύο μήνες μετά. Πάντως η εικόνα της ομάδας είναι τέτοια, που ασφαλώς ευθύνη φέρει και ο προπονητής. «Είναι μαρτύριο αυτό που ζούμε σχεδόν σε κάθε ματς. Πρέπει να αλλάξεις την εικόνα» φέρεται να είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ στον Έλληνα τεχνικό, που επίσης πάντως είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του. Ίσως και οι επιλογές από εδώ και πέρα σε ότι αφορά τους παίκτες που θα στελεχώνουν την ενδεκάδα ή ακόμη και την αποστολή θα αποτελέσουν και ένα μήνυμα για ότι θα έρθει τον Γενάρη.

Κομβικό το ματς με τον Πανιώνιο

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι καθοριστικό. Μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα, η Λάρισα ψάχνει μόνο νίκη κόντρα σε μία πραγματικά καλή ομάδα.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις