Σπουδαίο “διπλό” για Άρη Μελ. 3-2 τον Σαρακηνό

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 σημείωσε ο Άρης Μελισσατίκων επί του Σαρακηνού στο ΕΑΚ Βόλου, για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή αν και βρέθηκε πίσω σκορ, ενώ από το 43′ έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε να πάρει τη νίκη, έχοντας πρωταγωνιστή τον πολύπειρο Σπύρο Νούσια.

Πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 26′ και κατάφερε να αλλάξει του ροή του αγώνα, ενώ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.
Για τον Σαρακηνό αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 1-3 της πρεμιέρας από τον Πρωτεσίλαο.
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σαρακηνό να παίρνει γρήγορο το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Θράσου Βαλωτή στο 10′, ύστερα από σέντρα του Μπαρμπούτα. Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Άρης ισορρόπησε το παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Αποστολίδη στο 15′, ενώ στο 27′ ο Μερμίγγης σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι του Σαρακηνού. Τελικά η ισοφάριση ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 39′. Ο Νούσιας πάσαρε στον Ίμπρα και αυτός με ωραίο συρτό σουτ στην κλειστή γωνία του Κοντογιάννη έγραψε το 1-1.
Στο 43′ ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σαμέτι.
Στην επανάληψη, ωστόσο, γρήγορα οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο, έκανα το 1-2. Σκόρερ ο Σπύρος Νούσιας στο 49′ με σουτ. Ο Άρης κατάφερε στο 71′ να πετύχει και τρίτο τέρμα με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γκάγκα, για να μειώσει το σκορ σε 3-2 ο Σαρακηνός στο 78′ με κεφαλιά του Σουλιώτη, ύστερα από εκτέλεσε φάουλ του Ιωάννου.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Μπλούχος (68′ Ρέλλος), Τσαγκαράς (46′ Ιωάννου), Σουλιώτης, Τσαρδακάς, Ανατολής, Καλαμάτας, Βαλωτής, Μπαρμπούτας (λ. τρ. 11′ Σούδης), Φραγκογιάννης.
ΑΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΤΙΚΩΝ: Κουρίτας, Τσίρος, Γκοτσόπουλος, Θεοδοσιάδης, Τσιαντής, Γκάγκας, Μερμίγγης (84′ Κουτλούμπασης), Κάρρος, Σαμέτι, Ίμπρα (73′ Γκίνης), Αποστολίδης (26′ Νούσιας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις