Κοντά στον Νέστορα Στεφανίδη η Νίκη (video)

Η Νίκη έχοντας στις τάξεις μόλις έναν καθαρόαιμο επιθετικό, τον Γιάννη Κορέτα, ήταν επιβλητική ανάγκη η απόκτηση ενός ακόμη κυνηγού που θα μπορούσε άμεσα να βοηθήσει. Οι κυανόλευκοι ελπίζουν να βρουν τον φορ που θα συμπληρώσει το παζλ της επιθετικής γραμμής στο πρόσωπο του Νέστορα Στεφανίδη.

Ο Νέστορας Στεφανίδης, έχοντας φάει με το «κουτάλι» τα γήπεδα της FootballLeagueμε 187 συμμετοχές και 44 γκολ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τις ικανότητές του κι εφόσον την ποδοσφαιρική του ποιότητα και τη δεινότητά του ως σκόρερ, την καταθέσει στον αγωνιστικό χώρο, τότε η Νίκη στο πρόσωπό του ίσως βρει τον ηγέτη στην επιθετική της γραμμή.

Ο 32χρονος φορ πραγματοποίησε την πιο εντυπωσιακή του χρονιά με τα χρώματα της ΑΕΛ (2013-14), όταν σε 32 συμμετοχές σημείωσε 24 γκολ, οδηγώντας την ομάδα στην άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη FootballLeague. Αγροτικός Αστέρας, Ηρακλής και Πανσερραϊκός είναι κάποιες από τις ομάδες που έχει ηγηθεί της επιθετικής τους γραμμής, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τον ποδοσφαιριστή βρήκε απέναντί της η Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της FootballLeague.

Μετά την εντυπωσιακή του χρονιά στη Λάρισα, ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε στον Εύοσμο και στον Αγροτικό Αστέρα, πριν γυρίσει στα πάτρια εδάφη και στο Κιλκίς για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Τελευταίος του σταθμός στην καριέρα η ΑΠΕ Λαγκαδά, όμως τα προβλήματα της ομάδας τον υποχρέωσαν να ψάξει αλλού τον σύλλογο που θα υπηρετήσει τη φετινή χρονιά. Η διοίκηση της Νίκης δεν έχασε την ευκαιρία και συμφώνησε προφορικά με τον ποδοσφαιριστή που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί είτε την Κυριακή μετά τον αγώνα με τον Τηλυκράτη, είτε τη Δευτέρα που είναι και η τελευταία μέρα των μεταγραφών.

 Στο βίντεο που ακολουθεί ο Στεφανίδης σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο για τον Εθνικό Αγιονερίου:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις