Νίκη ανατροπών και ψυχολογίας για Αγ. Παρασκευή επί του Θησέα…

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, που επικράτησε στην έδρα της με σκορ 4-3 επί του Θησέα, ο οποίος είχε προηγηθεί δυο φορές, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από αυτή την αναμέτρηση και παραμένει στον ένα βαθμό. Το παιχνίδι εκτός από τα πολλά γκολ, είχε ως χαρακτηριστικό…

τις επίσης πολλές χαμένες ευκαιρίες, ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους, αλλά και τα πολλά αμυντικά λάθη που έγιναν εκατέρωθεν
Επίσης, δεν έλειψαν και οι πολύ δυνατές μονομαχίες, ιδιαίτερα όσο γινόταν ανατροπές στο σκορ και κορυφώνονταν η αγωνία. Μάλιστα η ένταση του παιχνιδιού κορυφώθηκε μετά τη λήξη του, όπου υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά διαπληκτισμών, όχι για σοβαρούς λόγους, τα οποία «έσβησαν» με την επέμβαση των ψυχραιμότερων…
Από την άλλη πλευρά, η νεανική ομάδα του Στ. Μαλακασιώτη έκανε τη δεύτερη νίκη της κι αυτό που της δίνει ιδιαίτερη αξία, είναι ο τρόπος που αυτή επετεύχθη, καθώς οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να ανατρέψουν το σκορ δυο φορές, πριν σημειώσουν την τελική ανατροπή.
Καθεμία από τις δυο ομάδες είχε κι από ένα πρόσωπο το οποίο ξεχώρισε. Για τους γηπεδούχους πρόσωπο του αγώνα, αναμφισβήτητα, ήταν ο Απόστολος Καραγιάννης που πέτυχε χατ-τρικ, σκοράροντας τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του.
Αντιστοίχως, διακριθέντας από την πλευρά του Θησέα ο Αλέξανδρος Γκουγκούδης, που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αγριάς με δυο δικά του γκολ, ισάριθμες φορές …
Το 0-1 ,έγινε πολύ νωρίς (6′), όταν ο Ισά έκανε προσπάθεια από αριστερά πέρασε τη μπάλα με δυνατή συρτή σέντρα παράλληλα με το τέρμα κι εκεί η μπάλα αφού άλλαξε αποδέκτες, έφτασε στον νεαρό Γκουγκούδη που με πλασέ, μέσα από τη μικρή περιοχή, άνοιξε το σκορ.
Ακολούθησαν δυο καλές στιγμές, επίσης για τους γηπεδούχους, στο 26′ και 27′ με κεφαλιά του Κόρμπα και σουτ του Ισά, αντίστοιχα, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τσιτσιρίκος.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29′, μετά από σέντρα του Μαλακασιώτη από δεξιά, κακό διώξιμο του τερματοφύλακα Σπηλιόπουλου και παρεμβολή στη φάση του Παπουτσή, πριν η μπάλα καταλήξει στον Καραγιάννη, που πλάσαρε και ισοφάρισε με το πρώτο προσωπικό του γκολ.
Στο 38′ μετά από εκτέλεση φάουλ κι αρχική κεφαλιά του Κοπάνα, ο Χατζημητροφάνης σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο (41′), από λάθος διώξιμο του Χατζημητροφάνη που ουσιαστικά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γκουγκούδη, ο οποίος έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47′) τετ α τετ του Ισά κι εκπληκτική απόκρουση του Τσιτσιρίκου στο δυνατό πλασέ, χαμηλά, δίπλα από τη ρίζα της αριστερής του δοκού.
Στο 48′ κεφαλιά του Παπακώστα από πλεονεκτική θέση, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θησέα.
Στο 51′ σουτ του Δαμάσκου έξω από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε με υπερένταση αρχικά ο Τσιτσιρίκος και στη συνέχεια ο επερχόμενος Μάστορας, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για το Θησέα.
Στο 55′ έχουμε τη δεύτερη ισοφάριση για τους γηπεδούχους, με «παλικαρίσιο» γκολ του Καραγιάννη, ο οποίος κινούμενος από αριστερά, κέρδισε τις μονομαχίες κι εξαπέλυσε δυνατό σουτ, προλαβαίνοντας την έξοδο του Σπηλιόπουλου.
Στο 67′ έχουμε το 3-2 κι ολική ανατροπή, πάλι με τον Καραγιάννη που πέτυχε ταυτόχρονα και το τρίτο προσωπικό γκολ. Μετά από προσπάθεια του Παπακώστα από αριστερά, που γύρισε τη μπάλα στην γωνία της μικρής περιοχής, ο σκόρερ με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας του Σταμέλου, που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στη θέση του Σπηλιόπολου, που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό κι αντικαταστάθηκε.
Στο 73′ έγινε το 3-3 με δυνατή κεφαλιά του Κόρμπα, από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά από σέντρα του Ισά από δεξιά.
Στο 74′, διαμορφώθηκε το τελικό 4-3 από σέντρα του Στ. Μαλακασιώτη από αριστερά και τη μπάλα με περιπετειώδη τρόπο να καταλήγει στον Μαρμαρινό, ο οποίος την «τσίμπησε» με το μυτάκι και την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα.
Στο 78′, ακολούθησε σουτ του Κοπάνα κι ο Σταμέλος απέκρουσε χαμηλά, με εκπληκτικό τρόπο.
Τέλος, στο 85′ μετά από κόρνερ, ο Αναστασίου πήδηξε ψηλότερα κι έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κλώθος, Γιάτσιος, Χατζημητροφάνης, Σιγάλας, Παπακώστας, Μαλακασιώτης, Καψάλης ( 56′ Κουτσιαρής), Καραγιάννης, Παπουτσής (46′ Μαρμαρινός), Κοπάνας (78′ Γιαννούκος)
ΘΗΣΕΑΣ: Σπηλιόπουλος (57′ λ. τρ. Σταμέλος), Ακριβούσης (80′ Βουρδάκης), Αναστασίου, Ζάγκας, Καραλόπουλος, Δαμάσκος (59′ Ταυρής), Ισά, Γιαννούλας, Κόρμπας, Γκουγκούδης, Μάστορας.,

* Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ, από την αναμέτρηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις