Στη Λάρισα με Ολύμπια κοντράρεται ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο κλειστό της Νεάπολης με αντίπαλο την Ολύμπια αγωνίζεται σήμερα Κυριακή (30/10) στις 14.00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει

με νίκες το πρωτάθλημα και όποια νικήσει σήμερα θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολυμπιακός θυμίζουμε πως την περασμένη Κυριακή είχε επιβληθεί της Σταυρούπολης στο κλειστό του ΕΑΚ με 61-44, ενώ η Ολύμπια από την πλευρά της είχε πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας στην έδρα της της Ασπίδας Ξάνθης με 53-41.
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι με όλα του τα… όπλα, ενώ η ομάδα φρόντισε όλη την εβδομάδα να προετοιμαστεί εντατικά, με στόχο να παρουσιαστεί πανέτοιμη απέναντι στην Ολύμπια.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με προπόνηση τακτικής και πολλά σουτ στο ΕΑΚ Βόλου.
Στη διάθεση του Μιχάλη Καπουρνιώτη και του συνεργάτη του Μάριου Μπορίνου βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Ελένη Ζήτη, Νίκη Ζέρβα, Εύη Κυριατζίδου, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Λία Σαρακατσάνη, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νένα Παγκαλίδου, Κική Δημητριάδου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Δανάη Αγκάνη, Κατερίνη Νούλα.

Το πρόγραμμα
Σήμερα για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 μπάσκετ γυναικών ο Ηρακλής θα παίξε με τον Πιερικό/Αρχέλαο στην Κατερίνη, ενώ οι Τιτάνες Δράμας, που έχουν και αυτοί δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θα αναμετρηθούν με την Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σταυρούπολη-Τιτάνες
ΑΟ Σερρών-Πυλαία
Ρύσιο-ΠΑΣ Γιάννινα
Πιερικός/Αρχέλαος-Ηρακλής
Απόλλων Καλ.-Ασπίδα Ξαν.
Ολύμπια-Ολυμπιακός Β.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις