Μόνο ΝΙΚΗ με Τηλυκράτη (pregame)

Χωρίς περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, η Νίκη Βόλου θα υποδεχθεί σήμερα (30/10) στις 15:00 τον Τηλυκράτη. Η εντός έδρας ισοπαλία με την ουραγό Ιστιαία την προηγούμενη αγωνιστική έχει αυξήσει τον δείκτη κρισιμότητας του σημερινού παιχνιδιού καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου αφήνει τους γηπεδούχους αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου.

Πάνοπλη η Νίκη

Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου είναι αποφασισμένο να κερδίσει και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς που με συνδυασμό αποτελεσμάτων ίσως το φέρει πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την προσπάθεια αυτή θα απουσιάσει μόνο ο Μάριος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Ο Γιώργος Νικλητσιώτης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα ενώ ο Φράνκο Τορεζάνι έχει ανεβάσει στροφές και δεν αποκλείεται στη σημερινή αναμέτρηση να πάρει φανέλα βασικού. Πιθανή θεωρείται και η επιστροφή του Γιώργου Παρασκευαΐδη στην εντεκάδα καθώς έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Από την αποστολή της ομάδας δεν αποκλείστηκε κανείς ποδοσφαιριστής με την 18αδα να επιλέγεται από τον Βολιώτη τεχνικό λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

2η καλύτερη άμυνα του ομίλου ο Τηλυκράτης

Ο Τηλυκράτης με 11 βαθμούς φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Διαθέτει την 2η καλύτερη άμυνα του ομίλου με μόλις δύο τέρματα παθητικό, γεγονός που απεικονίζει το βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα.

Στις δηλώσεις τους για το σημερινό παιχνίδι ο Ανδρέας Παντζιαράς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Ανδρέας Κτενάς και Στέφανος Καταγής, χαρακτήρισαν ιστορική ομάδα την Νίκη Βόλου και τόνισαν πως θα δώσουν το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα:

Ανδρέας Παντζιαράς: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της κατηγορίας και μια από τις πιο ιστορικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα. Την Νίκη Βόλου. Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει θέσει τον εαυτό της και νομίζω δικαίως σε μία εκ των διεκδικητών της μοναδικής θέσης για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Απέναντι σε μια ομάδα που έρχεται από ένα θα έλεγα ατυχέστατο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο η ίδια η μπάλα θα έλεγα πούλησε την ομάδα της.

Εμείς έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε σήμερα, αύριο και το Σάββατο μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για το παιχνίδι. Οι μόνες σίγουρες απουσίες μας αυτή τη στιγμή είναι ο Ρομέο Τζολάι και ο Σταύρος Καλογέρης. Και μία πιθανότητα να μην προλάβει ο Φώτης Σιδέρης από την στιγμή που είχε έναν τραυματισμό χθες στο γήπεδο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και το θεωρώ λίγο δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι, πραγματικά, από αυτά που κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει, απέναντι σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο, όπως είναι το Παντελής Μαγουλάς. Νομίζω όλοι οι προπονητές και όλοι οι ποδοσφαιριστές «γουστάρουν» να αγωνίζονται. Με κόσμο, με φανατισμό και νομίζω αυτό θα παρασύρει και την δικιά μας ομάδα, τους δικούς μου ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να βγάλουν την περισσότερη δυνατή ενέργεια.

Να ευχηθώ να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό είναι η νίκη, μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία και πιστεύω να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ώστε η επιστροφή μας να είναι με χαμόγελα»

Ανδρέας Κτενάς: «Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πρωτοπόρος μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα. Βρισκόμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο όπως είναι η Νίκη Βόλου, που όπως είπε και ο κόουτς είναι μια ομάδα ιστορική που τη σεβόμαστε απόλυτα. Σίγουρα ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας παρόλα αυτά εμείς προετοιμαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να προετοιμαζόμαστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας σκληρά ώστε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως αν υπακούσουμε στις εντολές του προπονητή μας και είμαστε σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό απέναντι ξαναλέω σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Σπύρος Καταγής: «Ερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Διαγόρα Σεβαστής. Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή. Πάμε σε ένα γήπεδο που έχουμε ξαναπάει και έχουμε καλές αναμνήσεις από εκεί. Ο κόσμος της Νίκης Βόλου είναι η δύναμή της. Εμείς πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζω να γυρίσουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Διαιτητές

Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Παπαδημητρίου και Χρήστο Νάκα από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Γρηγόρης Λέφας από την ΕΠΣ Πιερίας.

Εισιτήρια

*Γενική είσοδος 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.

*Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:15 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.

*Από τις 10:00 πρωί της Κυριακής, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:30 και οι πόρτες του γηπέδου στις 13:45.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις