Παντζιαράς: «Από το Νοέμβριο οι μισές ομάδες …απόκριες και οι μισές …Πάσχα»

Στο πρώτο εικοσάλεπτο, όπου η Νίκη κυριάρχησε και στο οποίο κρίθηκε το παιχνίδι, στάθηκε ο Ανδρέας Παντζιαράς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα Νίκη – Τηλυκράτης. Ο τεχνικός της λευκαδίτικης ομάδας αναφέρθηκε επίσης στους διεκδικητές του τίτλου, οι οποίοι μετά την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου, έγιναν αρκετοί. Τέλος ο κ. Παντζιαράς επισήμανε τον λάθος τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος καθώς το κίνητρο πολλών ομάδων σταματά να υπάρχει τον Νοέμβριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά:

«Να ξεκινήσω ευχαριστώντας την Νίκη Βόλου για την άριστη φιλοξενία που είχαμε. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι να επισημάνουμε πως προερχόμασταν από 2-3 πολύ καλά αποτελέσματα και είχαμε καλή ψυχολογία.

Είμαστε μία νέα ομάδα που σιγά σιγά χτίζεται με στόχο να μεγαλώσει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη και να παίξουμε στα ίσια, όπως λέμε. Στο πρώτο 20λεπτο, στο οποίο κρίθηκε όλο το παιχνίδι, ήμασταν πάρα πολύ νωθροί, μπαίναμε δεύτεροι στις φάσεις, ήμασταν πάρα πολύ αργοί στη σκέψη και αργοί στην εκτέλεση της σκέψης.

Δεχθήκαμε ένα ‘’φτηνό’’ γκολ μετά από μία σύγχυση στη μεγάλη περιοχή που προήλθε από ένα στημένο. Στη συνέχεια πήραμε μέτρα στο γήπεδο και ίσως να δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο παρουσιάσαμε ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Βάλαμε την μπάλα κάτω και δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις. Ο αντίπαλος μας απείλησε μόνο σε μία αντεπίθεση, αν δεν κάνω λάθος.

Είμαστε στο σωστό δρόμο. Συνεχίζουμε, έχοντας μπροστά μας ένα γειτονικό ντέρμπι, με τον Εθνικό Φιλιππιάδας εκτός έδρας και πάλι. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθειά τους στον αγωνιστικό χώρο και να ευχηθώ στη Νίκη Βόλου τα καλύτερα».

Για τις αναγκαστικές αλλαγές που πραγματοποίησε

«Ο Πολυχρονάκης ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θέλοντας να προλάβουμε μία κατάσταση που μπορεί να γίνει χειρότερη. Ο Κοντογιάννης θα κάνει μία μαγνητική αύριο κι ελπίζουμε να μην έχει κάτι ή αν έχει να είναι το δυνατό λιγότερο».

Για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και με τις οποίες έχει αντιμετωπίσει ο Τηλυκράτης

«Ξεκινώντας η χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν το φαβορί, βάσει μεταγραφικών κινήσεων που πραγματοποίησε. Από τη στιγμή όμως που σήμερα έχασε από τον Απόλλωνα Λάρισας αρχίζουν και μπαίνουν στο παιχνίδι πάρα πολλοί διεκδικητές κι ένας από αυτούς θα είναι σίγουρα η Νίκη Βόλου. Ο Απόλλων Λάρισας θα είναι μέσα.

Αυτό το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος νομίζω δεν αρέσει σε κανέναν. Να ανεβαίνει μία ομάδα και να πέφτουν δύο, μετά τον Νοέμβρη οι μισές ομάδες θα κάνουν απόκριες και οι μισές Πάσχα. Βέβαια, δεν ήταν και σωστό να πέφτουν οκτώ ομάδες (περσινή σεζόν). Μία ενδιάμεση λύση θα ικανοποιούσε αρκετούς. Και για τους ποδοσφαιριστές θα ήταν καλό και για τους προπονητές, για να έχουν κίνητρο κάθε Κυριακή κι αυτό το κίνητρο να μεταφέρεται στις διοικήσεις. Βλέπετε σε άλλους ομίλους, πρόεδροι και διοικήσεις που ξεκίνησαν για το πρωτάθλημα και είναι ήδη στο σπίτι τους. Φανταστείτε τις ομάδες τι θα απογίνουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις