Ξηροφώτος: «Πολύ σημαντική η νίκη μας»

Πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του απέναντι στον Τηλυκράτη, ο Στέφανος Ξηροφώτος μετά τη λήξη του αγώνα στο «Π. Μαγουλάς». Ο κυανόλευκος τεχνικός εξήγησε πως μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Ιστιαία, το τρίποντο στον σημερινό αγώνα ήταν επιβεβλημένο. Τέλος ο κ. Ξηροφώτος ανέφερε πως η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο (κ. Παντζιαρά) για την αποτύπωση του παιχνιδιού. Θέλω πάνω απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που σ’ ένα ματς το οποίο υπήρχε άγχος λόγω της νίκης που έπρεπε να κατακτήσουμε πάσει θυσία και να παραμείνουμε εντός του στόχου που έχουμε θέσει. Εμείς έχουμε ως στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος. Σήμερα έπρεπε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Τηλυκράτης και που σήμερα δέχθηκε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Κέρδισε επίσης τον πρωτοπόρο (Διαγόρα Σεβαστής) δύο φορές, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Πολύ σημαντική η νίκη μας και πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά το παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά, έχοντας ένα πολύ καλό 25λεπτο. Μετά ισορρόπησε ο αντίπαλος και το παιχνίδι πήγε στην λεπτομέρεια. Στο 2ο μέρος ο αντίπαλος μπήκε πιο καλά και είχαμε ένα κακό εικοσάλεπτο. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Καλή συνέχεια στον Τηλυκράτη. Εμείς κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Για το αν υπήρχε υπερβολικό άγχος

«Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Το άγχος μπορεί να γίνει και δημιουργικό. Σίγουρα ο τρόπος που δεχθήκαμε το 2ο γκολ με την Ιστιαία, μας στεναχώρησε και μας δημιούργησε ένα επιπλέον άγχος. Όσο περνούν τα λεπτά και το σκορ είναι ρευστό, το μυαλό πάει σίγουρα και στο προηγούμενο ματς. Όμως σ’ αυτή την περίπτωση, ήταν καλός και ο αντίπαλος, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία. Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πήρε προσωπικές μονομαχίες και στο πρώτο εικοσάλεπτο του 2ου ημιχρόνου μας δημιούργησε πρόβλημα».

Για τις μεταγραφές

«Μέχρι σήμερα εμάς δεν μας απασχολούσε τίποτα άλλο από το παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Δεν θα είχε νόημα να μιλάμε για μεταγραφές αν σήμερα πήγαινε κάτι στραβά. Ξέρω ότι η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές και είναι θέμα της διοίκησης να ολοκληρώσει αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις