Αιφνιδιάστηκε ο Ρήγας, χάνοντας με 3-1 από τον Θεσπρωτό

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα, ο Ρήγας έχασε με 3-1 από τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η νίκη δεν ήρθε εύκολα για τον Θεσπρωτό, παρότι προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 2-0 στο σκορ στο 13′.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Θεσπρωτός ήταν καλύτερος και αιφνιδίασε τον Ρήγα. Στο 2′ μετά από φάουλ του Μηνά από δεξιά, ο Νάκος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Παπαγιάννη, γράφοντας το 1-0. Στο 13′ ο Μπίκας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χίσα, κέρδισε το πέναλτι και ο Ντόκος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το 2-0 για τον Θεσπρωτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και απέκτησαν την εδαφική υπεροχή. Στο 50′ ο Γκίκας μετά από γύρισμα του Ζαχαράκη μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ. Οι παίκτες του Ρήγα δε σταμάτησαν εκεί. Αφού πρώτα ο Κιπτίου προειδοποίησε στο 57′ με δυνατό σουτ που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κωνσταντάκος, στο 73΄ έφτασε μια ανάσα από το 2-2, αλλά το γυριστό σουτ του Κιπτίου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Τα τελευταία λεπτά εξελίχθηκαν σε ροντέο, με την ομάδα του Βελεστίνου όλη μπροστά και το Θεσπρωτό να έχει συνεχώς το μυαλό του σε ένα τρίτο γκολ. Και το άγγιξε τρεις φορές στο διάστημα 80′-90′, με τις ατομικές ενέργειες των Πέντσα (απέκρουσε ο Παπαγιάννης), Ντινιωτάκη (άουτ) και Μηνά (σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι). Ο Μηνάς στο 92′ με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-1 στην αγχωτική επικράτηση του Θεσπρωτού. Αποβλήθηκαν από τον διαιτητή του αγώνα οι προπονητές Μπακάλης (68′) και Σέμος (76′).
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Ηλίας, Ντινιωτάκης, Νόνης, Πάνος, Νάκος, Τζιάλλας (63′ Σουκιάς), Πέντσας, Ντόκος (88′ Γιάκος), Μηνάς, Μπίκας (91′ Μπλέτσας)
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάμπρου (81′ Γεωργαντζής), Κιπτίου, Γεωργατζής (81′ Τζοβάρας), Χίσα (46′ Ζαχαράκης), Γκίκας, Σέττος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις