Δημολιός: «Πιστεύω ο κόσμος να είναι δίπλα μας στο Κίτρος»

 Στην αναγκαιότητα της νίκης για την ομάδα του αλλά και στον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στάθηκε ο Δημήτρης Δημολιός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νίκης με τον Τηλυκράτη. Ο κυανόλευκος αμυντικός ζήτησε από τον κόσμο να συμπαρασταθεί και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πύδνα ενώ σε ερώτηση για τον αγωνιστικό χώρο, απάντησε πως είναι πολύ μαλακός και στις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν θα είναι καλύτερος κι εντελώς έτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Δημολιού:

«Σήμερα θέλαμε πάση θυσία τη νίκη, γιατί προερχόμασταν από μία δύσκολη εβδομάδα. Γι’ αυτό τον σκοπό μπήκαμε στο παιχνίδι και πιέσαμε τόσο γρήγορα. Το καταφέραμε σχετικά νωρίς. Από εκεί και πέρα δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για το παιχνίδι. Μόνο την νίκη θέλαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που για άλλη μια φορά ήταν κοντά μας και πιστεύω πως θα είναι μαζί μας και στο δύσκολο παιχνίδι στην Κατερίνη την επόμενη Κυριακή με την Πύδνα Κίτρους».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Το γήπεδο είναι πολύ μαλακό. Σίγουρα θέλει κάποιες μέρες για να δέσει το χορτάρι. Πιστεύω πως τις δύο επόμενες εβδομάδες που δεν θα γίνει παιχνίδι στο γήπεδο θα φτιαχτεί ακόμη καλύτερα και θα είναι έτοιμο. Θεωρώ πως το γήπεδο δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις