Φιλικά με ΠΑΟΚ και Λάρισα για το πόλο της Νίκης (photos)

Την τιμή να φιλοξενήσει και να δώσει μια σειρά φιλικών με την ομάδα του ΠΑΟΚ είχε η ομάδα εφήβων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει για τα καλά και στο πλαίσιο αυτής οι άνθρωποι της Νίκης έχουν προγραμματίσει σειρά φιλικών για όλες της κατηγορίες με ομάδες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Η αρχή έγινε με μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες και που είναι στα μετάλλια, καθώς και η ομάδα της Νίκης έχει φιλοδοξίες να ανεβαίνει κάθε χρόνο επίπεδο και να καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες του χώρου.

Τα παιχνίδια είχαν επίσημο χαρακτήρα, σε κανονικό τερέν και με χρονόμετρα, ενώ η ομάδα της Νίκης θέλει να ευχαριστήσει τους διαιτητές Αχλαδίωτη Σπύρο και Σπυρόπουλο Άρη που διαιτήτευσαν ορισμένα εξ αυτών.

Τα συμπεράσματα βεβαίως χρήσιμα και για τις 2 ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πάθος πολλές φορές περίσσευε και όλοι οι αθλητές έδωσαν το 100% παρότι είμαστε σχεδόν στα μέσα της προετοιμασίας.

Στο περιθώριο των φιλικών αγώνων της εφηβικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων μίνι-παίδων και U-11 μεταξύ των ομάδων της Νίκης και της ΝΕ Λάρισας.

Η ομάδα από την Λάρισα αποδέχτηκε την πρόσκληση και ήρθε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, τα οποία θα βοηθήσουν τους προπονητές να καταλάβουν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ομάδες τους και τα σημεία στα οποία πρέπει να δουλέψουν.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να ευχαριστήσει της ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΝΕ Λάρισας για την συνεργασία και ελπίζει στην συνέχεια αυτής.

Παράλληλα οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

Δελτίο Τύπο τμήματος υδατοσφαίρισης Νίκης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις