Π. Τζαναβάρας: «Είναι μια άσχημη Κυριακή για μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδειξε την απαιτούμενη προσοχή στο πρώτο 20λεπτο. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε βελτιωμένη, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στο τέλος από μια στημένη φάση ήρθε το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα, για να γνωρίσει ο Ολυμπιακός την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα:

 

 

«Είχαμε πει όλη την εβδομάδα πως είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε πως ο Απόλλων θα έμπαινε δυνατά στο ματς και είχαμε επιστήσει την προσοχή στα πρώτα 20 λεπτά να είμαστε προσεκτικοί. Θεωρώ ότι αυτό δεν έγινε. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ που μας άλλαξε πάρα πολύ τα σχέδια.
Στη συνέχεια αλλάζοντας κάποια πράγματα, κάπως ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και αυτοί που θα έπρεπε. Ισοφαρίσαμε ευτυχώς από μια στημένη φάση και αλλάξαμε λίγο την ψυχολογία μας.
Θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ καλύτεροι, ισορροπήσαμε το ματς, προσπαθήσαμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ για να έρθει η φάση του 90′, όπου από μια στημένη φάση δεχθήκαμε γκολ και χάσαμε το παιχνίδι.
Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Είναι μια άσχημη Κυριακή για μας. Όπως η προηγούμενη ήταν καλή και μας είχαν πάει τα αποτελέσματα, αυτή ήταν άσχημη. Κάναμε την πρώτη μας ήττα, ενώ δεν πήγαν καλά για μας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.
Όμως, όπως έχω πει, είναι πολύ νωρίς ακόμη, θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Από αυτά τα μαθήματα γινόμαστε καλύτεροι και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς θα συγκεντρωθούμε ακόμη περισσότερο, θα δουλέψουμε πιο σκληρά, για να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος».
Για το αν ο Ολυμπιακός έχασε τη μάχη του κέντρου στο πρώτο ημίωρο, παίζοντας με δύο επιθετικούς, Αναστασίου και Φλίγκο: «Το γήπεδο ήταν κακό, ξέραμε πως ήταν δύσκολο να παίξουμε με τη μπάλα κάτω, έβαλα έναν παίκτη κοντά στον Φλίγκο (σ.σ. Αναστασίου) δυνατό, ψηλό, να κρατήσει μπάλα. Όταν όμως δέχεσαι ένα γκολ γρήγορα αλλάζουν τα σχέδιά σου. Κάποιες φορές ορισμένα πράγματα βγαίνουν, κάποιες όχι».
Για τη μάχη της ανόδου και ποιες ομάδες θεωρεί διεκδικήτριες: «Υπάρχουν τρεις-τέσσερις καλές ομάδες και αυτές θα διεκδικήσουν. Θεωρώ πως εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα ο Απόλλων είναι πολύ καλός, η Νίκη επίσης, η Πύδνα, η ΑΕ Καραϊσκάκης και η έκπληξη του πρωταθλήματος Διαγόρας Σεβαστής, που είναι μαζί με μας στην πρώτη θέση.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και τίποτα δεν είναι εύκολο».

Σ. Θεοδοσιάδης: Η ήττα στο Βελεστίνο μας έκανε καλό
Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, οι οποίοι κατάφεραν να αντιδράσουν θετικά μετά την ήττα από τον Ρήγα στο Βελεστίνο και να πάρουν μια σπουδαία νίκη, απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Θεοδοσιάδη:

 

«Μετά από μια ήττα, το αντίδοτο είναι η αντίδραση που πρέπει να έχει μία ομάδα και φυσικά η νίκη. Σήμερα είχαμε και τα δύο. Αντιδράσαμε σωστά, μετά την κακή παρένθεση που είχαμε στο Βελεστίνο και φυσικά η ομάδα σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, είχε ρυθμό, κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και παρότι ισοφαριστήκαμε από μια στατική φάση, δεν χάσαμε την πίστη μας και αυτή η πίστη οδήγησε στο να μπει το γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί φάνηκαν έτοιμοι στις προσδοκίες του παιχνιδιού, διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και στην αμυντική ισορροπία και στην επιθετική ανάπτυξη. Διπλά συγχαρητήρια, γιατί διαχειριστήκαμε μια έντονη εβδομάδα και η ήττα στο Βελεστίνο μας έκανε καλό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά και εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι καθημερινά να δουλεύουμε σκληρά, να βελτιωνόμαστε και να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή. Γιατί το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του απαιτήσεις.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, ο οποίος σήμερα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και ήρθε και βοήθησε στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μου. Να ευχηθώ στον φίλο μου τον Παναγιώτη καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις