Β. Στουρνάρας: Δεν θα ακυρώσουμε καμία προσπάθεια

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Στουρνάρας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, για λογαριασμό των συμπαικτών του, τονίζοντας πως αυτή η ήττα δεν θα ακυρώσει την προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό. Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα και κοιτάζει με μεγαλύτερη ακόμη σοβαρότητα τη συνέχεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα:

«Ξέραμε ότι ο Απόλλων Λάρισας, λόγω το ότι ήταν πίσω στη βαθμολογία έξι βαθμούς, θα έπαιζε μια καλή μπιλιά για να κρατηθεί στην 7η αγωνιστική πολύ κοντά σε μας. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ, ενώ εμείς από την πλευρά μας στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και πετύχαμε το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο και αναφέρομαι στη δική μας απόδοση και όχι αυτή του Απόλλωνα Λάρισας. Δεν απειληθήκαμε, φτάσαμε αρκετές φορές στο αντίπαλο τέρμα, χωρίς να κάνουμε όμως κάποια καλή φάση και στο 90′ δεχθήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση.
Δεν θα ακυρώσουμε καμία προσπάθεια, του προπονητικό τιμ, των παικτών και της διοίκησης, που δουλεύουμε όλοι μαζί τόσο καιρό. Είμαστε ισόβαθμοι με τον Διαγόρα Σεβαστής στην πρώτη θέση και πίσω μας είναι ο Απόλλων Λάρισας που για μένα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Συνεχίζουμε, θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε. Εύχομαι τα καλύτερα στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες του Απόλλωνα.
Υπήρξε ένταση μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αλλά αυτά συμβαίνουν στα ντέρμπι».

Χ. Αγρόδημος: Πάθος, ενέργεια, δύναμη τα στοιχεία μας
Στη συνέντευξη Τύπου τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας εκπροσώπησε ο Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, έβγαλε πάθος, ενέργεια και δύναμη, στοιχεία που την οδήγησαν στη νίκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Το παιχνίδι είχε πολύ ενέργεια, πάθος και δύναμη και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σ’ αυτά τα στοιχεία και έτσι βάλαμε ένα γρήγορο γκολ. Δεχθήκαμε ένα τέρμα από μια στημένη φάση, παρότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό.
Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά, κρατήσαμε αποστάσεις στο κέντρο και τακτικά τα πήγαμε καλά. Δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι, είχαμε πάθος και γι αυτό κερδίσαμε, βάζοντας το γκολ στο τέλος.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και καλή συνέχεια»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις