Ήττα για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Κανόνι

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε σήμερα (30/10) ο Αστέρας Πετριτή κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 1-0, στο γήπεδο Κανόνι.

Η ομάδα του Γ. Χονδρογιάννη με πολύ καλή ψυχολογία μπήκε δυνατά και με γκολ του Γαστεράτου ύστερα από τη δεύτερη προσπάθεια, άνοιξε το δρόμο για την πρώτη νίκη στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Αστέρας Πετριτή αντεπεξήλθε στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα, αφού από το 15΄ αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Πάγκαλη Αλ. που δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ανατρέψει τον αντίπαλο επιθετικό που έβγαινε φάτσα με τον Ριγανά για να πετύχει το 1- 1. Η ισοφάριση αποφεύχθηκε με το τίμημα της αποβολής. Καλή διαχείριση του αγώνα μέχρι το τέλος και η πρώτη νίκη πέρασε στην Ιστορία.

Ο Αστέρας ακολουθώντας αμυντική τακτική και κλείνοντας χώρους βγήκε αρκετές φορές σε αντεπιθέσεις φωτιά. Με τον Γεωργοπάλη Χρ. στο 35΄σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και τον Ρούμπο στο 40′, μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Νάκα είχαν πολύ καλή ευκαιρία στο 65′, αλλά ο Ριγανάς απέκρουσε εξαιρετικά. Κάτι ανάλογο έγινε και στο 78′. Ο Γεωροπάλης Χρ. στο 88′ στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Διαιτητές: Ματσούκας, Τσιλίκας, Λίσαρης (Αιτ/νίας).

Αστέρας Πετριτή (Χονδρογιάννης Γ).: Ριγανάς, Κατσίβαλας, Λέσσης, Νικομάνης, Πάγκαλης, Στούπας, Γαστεράτος, Καλούδης, Ρούμπος, Μάμαλος, Γεωργοπάλης Έπαιξαν και οι Τζήλιος, Τόμπρος, Νικολούδης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σαββίδου Ανθ.): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Παγωνίδης, Γκαμπερίδης, Διμηνάς, Δαδάκος, Νάκας, Βαταμίδης Έπαιξαν και οι Κουντής, Ζόβλικας, Πολυχρονίδης.

argyrades.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις