Ο τραυματισμός του Γ. Ατζούρη καρέ- καρέ (20 Photos)

Πολύ σημαντική η νίκη του Πυράσου επί του ΓΣ Αλμυρού, που επανέφερε την ομάδα της Αγχιάλου μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Γιάννη Ατζούρη σημάδεψε την αναμέτρηση και μετρίασε τη χαρά της επιτυχίας…

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, έγιναν μάρτυρες μια ανατριχιαστικής εικόνας, στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.
Σε μια άτυχη στιγμή ο Ατζούρης που πήγε με φόρα να διεκδικήσει τη μπάλα, θέλοντας να τη σπρώξει στα δίχτυα, συγκρούστηκε γόνατο με γόνατο με τον τερματοφύλακα Χαλάτση που την ίδια στιγμή επιχειρούσε έξοδο. Ο ποδοσφαιριστής του Πυράσου έπεσε το έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Η σοβαρότητας του τραυματισμού έγινε άμεσα αντιληπτή από τις αντιδράσεις των παικτών της ομάδας του, αλλά και των αντιπάλων, που αντικρίζοντας το θέαμα άρχισαν να κρατούν τα πρόσωπά τους και να κάνουν εκφράσεις που υποδήλωναν πόνο και σοκ.
Άμεσα ο διαιτητής με συνεχόμενα σφυρίγματα κι έντονες κινήσεις των χεριών του, καλούσε βοήθεια και πάνω στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή έτρεξαν παράγοντες και των δυο ομάδων.
Μαζί τους κι ο εμπειρότατος φυσιοθεραπευτής κ. Βασίλης Κούκιος που με τις άριστες γνώσεις του, αντιλήφθηκε άμεσα τη σοβαρότητας της κατάστασης κι έκανε επίδεση του τραυματισμένου γονάτου, ώστε να αποφευχθεί μεγαλύτερη ζημιά.
Ο άτυχος Γ. Ατζούρης υποβασταζόμενος οδηγήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι πρώτες πληροφορίες, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, μιλούν για πολύ σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα επιγονατίδας), που θα αντιμετωπιστεί με εγχείρηση τα επόμενα 24ωρα.
Οι συμπαίκτες του Γιάννη αφιέρωσαν τη νίκη σ΄ αυτόν, όπως και οι αντίπαλοί του σ’ δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξέφρασαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση
Στη φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε καρέ- καρέ τη στιγμή του τραυματισμού, όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του «goalpost.gr».

 



















 
 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις