Στο «μηδέν» Πρωτεσίλαος και Σκιάθος

Παιχνίδι χωρίς γκολ, άρα και νικητή, ήταν αυτό μεταξύ του Πρωτεσιλάου και της Σκιάθου που έμεινε στο στείρο 0-0. Η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Πτελεού δεν είχε να προσφέρει πολλά πράγματα σ’ αυτούς που την παρακολούθησαν…

Οι γηπεδούχοι στις λίγες ευκαιρίες που έκαναν δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του τερματοφύλακα Παπάρα, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς να έχουν σημειώσει γκολ μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αλλά και μια αγωνιστική στο Κύπελλο, όπου αντιμετώπισαν πριν δυο εβδομάδες και πάλι τον Πρωτεσίλαο και ηττήθηκαν τότε 1-0 στη Σκιάθο.
Στην ιστορία του ματς καταγράφονται κα οι στιγμές έντασης περίπου δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όταν ο ποδοσφαιριστής της Σκιάθου Νικολαϊδης αποβλήθηκε για χτύπημα σε αντίπαλο, ενώ κι από τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Λεϊμονής που βρισκόταν στον πάγκο, αφού από το 70′ είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου όταν έγινε αλλαγή.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Λεϊμονής (70′ Σ. Χασιώτης), Παναγιώτου, Λάμπος (70′ Σιαμανίκος), Αραπίτσας, Μαρικλέν (82′ Σούσκο), Θ. Κόρκος.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τζελάι (60′ Σταμέλος), Φερετζέλης, Τουρναβίτης, Γραββάνης, Μπρέγκου, Γαζέτη, Βεργίνης (78′ Τάσος), Νικολαΐδης, Σαρρής, Μπάμπα (35′ Γκιαουράκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις