Πέρασε κι από τη Σούρπη ο Διαγόρας…

Με πολλές απουσίες παρατάχτηκε ο Αίαντας Σούρπης στον αγώνα έδρας, όπου αντιμετώπισε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-1…

Οι φιλοξενούμενοι που ερχόταν από τη μεγάλη νίκη έδρας επί του Πυράσου, δεν έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν να «καλύψουν» τις πληγές τους από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ακρόπολη, όπου αντίκρισαν τρεις κόκκινες κάρτες οι Κουτσουμπής, Γρούνας και Κωστούλας. Ωστόσο, με τη γνωστή μαχητικότητα που τους διακρίνει, κυνήγησαν κάτι καλύτερο ως το τέλος, με αποτέλεσμα να μειώσουν στο 85′ σε 2-1, με γκολ που σημείωσε ο Γουργιώτης και θα μπορύσαν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία, αν δεν είχαν απένατί τους ένα τερματοφύλακα που βράθηκε σε εξαιρετική μέρα, τον Βαγγέλη Βουραζέρη.
Πρόσωπο του αγώνα για την ομάδα του Μ. Βαγγόπουλου ο νεαρός επιθετικός Μάνος Πάσχος, ο οποίος σκόραρε και τα δυο τέρματα της ομάδας του (28′ και 81′).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τις δυο φορές δέχτηκε τη μπάλα από τον Κόκκα.
ΑΙΑΣ: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς, Κραβαρίτης (46′ Γουργιώτης), Καλοδήμος, Γ. Δημητρίου, Π. Δημητρίου, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Μπιρτσάι, Χριστέλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος (74′ Καρατζιώλης), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (89′ Κ. Καραπλιάγκος), Καραμανλής, Πάσχος, Καλλιακούδας (24′ λ.τρ. Κόκκας), Γκάμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις