Έκανε τη «δουλειά» του στα Κανάλια ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής έκανε τη δουλειά του και πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Καναλίων με 3-1, αν και προσωρινά οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς (6′) με τον Σατελιάν, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι λίγο πριν το εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με σουτ του Καραβά.
Στο 25΄ο Γιαμαλής με κεφαλιά κάνοντας το 1-2 έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσουν» το παιχνίδι στο 35′ όταν ο σκόρερ της προηγούμενης φάσης, κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Λιάρος, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 81′ με μακρινό σουτ του Ντούρο έξω από την περιοχή.
Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι, παρά τις απουσίες τους και την ατυχία που είχαν, με δυο αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, το πάλεψαν μέχρι τελευταία στιγμή κυνηγώντας τις δικές του πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.: Μουράβας, Καλαμίδας, Γ. Μαστακούλης (70′ Γιαννακούρας), Καράνταγλης, Καραβάς (46′ λ.τρ. Φέιζο), Παναγιωτάκης, Αν. Μαστακούλης (25′ λ.τρ. Πάντσιος), Βασιλείου, Τσιουρής, Χίντα, Μάρκου.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Μαυρίδης, Ασλάνογλου (82′ Λιάκος), Τρελόπουλος, Σατελιάν (57′ Μίλτος), Λιάρος (80′ Φέζο), Γιαμαλής.

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις