Λ. Μπακάλης: Άλλη μια κακή διαιτησία για τον Ρήγα

Ο προπονητής του Ρήγα Λάκης Μπακάλης εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, χωρίς να αφήσει στο «απυρόβλητο» τους παίκτες του για τη νωθρή τους παρουσία στα πρώτα λεπτά: «Δυστυχώς είναι η τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική που έχουμε κακή αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Ο κ. Ρούσος-Μπεκερτζής έκοβε συνέχεια τον ρυθμό μας και μας «φόρτωσε» αναίτια με πολλές κάρτες.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι ο Πέντσας έβρισε τον Βουραζέρη και ο διαιτητής «κιτρίνισε» τόσο τον θύτη, όσο και το θύμα. Όταν παίκτες του Θεσπρωτού διαμαρτύρονταν τους άφηνε, ενώ στους δικούς μου έβγαζε κάρτα με το παραμικρό. Στην αποβολή μου ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρε αυτή την απόφαση.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δυστυχώς πάθαμε ότι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αφού δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου, ενώ γρήγορα έγινε και το 2-0. Προφανώς πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι διότι τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα.
Πάντως, σε όλο το δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Μειώσαμε και στη συνέχεια απωλέσαμε αρκετές ευκαιρίες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ρισκάραμε πολύ παίζοντας φουλ επίθεση. Όμως σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ο κίνδυνος να δεχθείς γκολ, όπως και έγινε στο φινάλε του αγώνα».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις