Επικίνδυνη έξοδος για Ρήγα στα Τρίκαλα

Επικίνδυνη έξοδος σήμερα Κυριακή 11/1 για τον Ρήγα Φεραίο, ο οποίος θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα κόντρα στον ΑΟΤ για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες μπορεί να μην είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο, δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με πάθος για την κατάκτηση ενός θετικού…

…αποτελέσματος
Θυμίζουμε πως ο Ρήγας θα παίξει χωρίς τον Λάκη Μπακάλη στον πάγκο, ο οποίος βρίσκεται στην Κέρκυρα και φοιτά σε σχολή προπονητών, ώστε να αποκτήσει δίπλωμα προπονητή UEFA A. Έτσι ρόλο παίκτη-προπονητή σήμερα θα έχουν δύο εκ των πιο έμπειρων παικτών και συγκεκριμένα ο Γιώργος Χατζής και ο Χρήστος Σπαθής.
Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο τιμωρημένος Ρολάν Κεμάλι (θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του), όπως και ο Άλεξ Ζατσάι που είναι τραυματίας. Στην 18άδα του Ρήγα θα είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κώστας Γουτούλης, Χρήστος Σπαθής, Νίκος Βουραζέρης, Γιώργος Ναουμίδης, Παναγιώτης Γούτσος, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Στέργιος Μπακάλης, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Χάρης Μπίκας, Γιώργος Τσίπι, Γιώργος Μιχολίτσης, Ζήσης Μαλάκος, Βαγγέλης Ζηρδέλης, Δημήτρης Ρηγίνος.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Βρέσκας με συνεργάτες τους κ.κ. Κωνσταντίνο Γιάντση και Αθανάσιο Παπαδάκη της ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Άρτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις