Δηλώσεις του ντέρμπι Πύρασος- Αλμυρός (Video)

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι προπονητές και δυο παίκτες των ομάδων που αγωνίστηκαν στο νέρμπι Πύρασος- ΓΣ Αλμυρού, μίλησαν για το αποτέλεσμα, σχολίασαν που κρίθηκε η αναμέτρηση και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ομάδων τους. Επίσης, σχολίασαν τη διαιτησία, έκριναν τον αγωνιστικό χώρο ως προς την κατάστασή του κι ευχήθηκαν στον άτυχο Γιάννη Ατζούρη…

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Θάνος Θεοδώρου, ανέφερε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, διότι προσπάθησαν πολύ. Έκρινε ότι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί από το α΄ ημίχρονο και σχολίασε την αλλαγή και τα λάθη του επόπτη. Για τις φάσεις των γκολ είπε ότι η ομάδα του έκανε δυο λάθη και τα πλήρωσε και συμπλήρωσε ότι σ’ αυτό το γήπεδο και με το σκορ εις βάρος σου είναι δύσκολο να αντιδράσεις.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής των γηπεδούχων Στέλιος Αρσένος, μίλησε για το νεανικό σύνολο της ομάδας του, που είναι σχεδόν εξολοκλήρου διαφορετικό σε σχέση με το περσινό. Σχολίασε ότι η νίκη του ήταν άνετη κι ότι είχε διαβάσει τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου του και πάνω σ αυτό είχαν δουλέψει όλη την εβδομάδα. Συμπλήρωσε ότι στόχος από την αρχή είναι το όμορφο ποδόσφαιρο, ενώ ευχαρίστησε θερμά και τον κόσμο που τους έδωσε «ώθηση» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Φυσικά, ειδική αναφορά έκανε και στον τραυματισμό του Ατζούρη.
Ο Νίκος Βούλγαρης, ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, στην τοποθέτηση του χαρακτήρισε ως μέτριο προς κακό το παιχνίδι εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου, ενώ πρόσθεσε ότι μπόρεσαν με την τακτική και την αλλαγή στα πρόσωπα να αιφνιδιάσουν για ένα ημίχρονο τον Πύρασο. Παραδέχτηκε ότι οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι, αλλά κι ότι είχαν «πλεονέκτημα» καθώς γνώριζαν καλύτερα τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο.
Επίσης, εξηγεί πως τα διαδοχικά γκολ του αντιπάλου, επηρέασαν τη δική τους απόδοση, χαρακτήρισε ευτύχημα ότι ακόμα προηγούνται στη βαθμολογία και έστειλε το μήνυμα ότι συνεχίζεται η προσπάθεια, για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο «γκέλες» των αντιπάλων τους.
Τέλος ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Σιώμος από την πλευρά του Πυράσου έκανε τη δική του ανάλυση για την αναμέτρηση και χαρακτηριστικά είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του «έδειξαν χαρακτήρα», πήραν τη νίκη και κοιτούν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ανέφερε ποια ήταν τα πλεονεκτήματα της ομάδας του, τα οποία βοήθησαν να φτάσει στη νίκη και τι σημασία έχει η επιτυχία αυτή για τη συνέχεια. Ολοκλήρωσε κάνοντας λόγο για την αξία και την αγωνιστική εικόνα του συμπαίκτη του Γιάννη Ατζούρη κι έκλεισε αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που έχει για το μέλλον.
Οι δηλώσεις αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις