ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Τάκης Γκώνιας στην πρεμιέρα της Καλλιθέας

Σόου Τάκη Γκώνια στη συνέντευξη Τύπου μετά το Απόλλων – Καλλιθέα. Ο τεχνικός της ομάδας του Ελ Πάσο ξεστόμισε τρομερές ατάκες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι όλοι στην Ελλάδα θα μιλούν για το ποδόσφαιρο που θα διδάξει. (VIDEO).

Ο Τάκης Γκώνιας έδωσε… ρεσιτάλ μετά την ήττα (3-2) της ομάδας του από τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη, στην πρεμιέρα της Football League. Ακούστε τις απίστευτες ατάκες του στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση της Κυριακής (30/10).

Μεταξύ άλλων ο Γκώνιας ανέφερε:

– Με αυτούς τους παίκτες που έχω μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα. Ο Δεληζήσης (σ. στόπερ του Απόλλωνα, της αντίπαλης ομάδας) ήρθε και μου είπε ότι έπρεπε να κερδίσουμε 5-0.

– Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την επικοινωνία των παικτών. Να μάθουν όσο πιο γρήγορα τα σινιάλα που έχουμε για να έχουμε περισσότερες νίκες και να μην αφήνουμε την τύχη μας στην Παναγία ή στον Χριστό. Ορίζουμε μόνοι μας τη μοίρα μας.

– Δεν ξέρω να εκπαιδεύω για επαγγελματικές νίκες. Εκπαιδεύω ομάδες που αξίζουν να κερδίζουν. Αν δεν το αξίζουν, ποτέ να μην κερδίσουν.

– Θα δείτε τι θα γίνει με την Καλλιθέα αυτή τη χρονιά. Μαθηματικά βέβαιο ότι θα έρθουν νίκες.

– Αυτά να τα γράψετε και να τα δώσετε και τηλεοπτικά.

– Εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε τι σύστημα παίζουμε; Δεν γνωρίζετε τι παίζουμε. Και επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, θα κρίνετε εσείς εμένα;

– Να σεβαστεί τον ειδικό. Εγώ είμαι ο ειδικός. Γράφουν άρθρα χωρίς να είναι στο γήπεδο. Όλο το οικοδόμημα είναι σαθρό. Όμως εγώ είμαι επαγγελματίας και θα κάνω καριέρα.

-Αυτά τα παιδιά (σ. οι παίκτες της Καλλιθέας) θα καταπλήξουν όλη την Ελλάδα. Περιμένω να τελειώσουμε, για να πάω να τους αγκαλιάσω.

– Γράψτε τα όπως τα λέω. Θα προσπαθήσω να αλλάξω το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να εμπνεύσω κι άλλους προπονητές να παίξουν αυτό το στυλ, που είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδευτεί, για να αλλάξει και η ποδοσφαιρική εικόνα της Ελλάδας.

– Ο χρόνος θα με δικαιώσει. Η επιτυχία δεν είναι επιλογή. Θα δείτε στο χρόνο…

(Η συνέντευξη Τύπου του Γκώνια ξεκινά στο 04.00)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις