Τσιώλης: «Πρέπει να γεφυρωθούν οι διαφορές»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τσιώλης και αναφέρθηκε στην κρούση που δέχθηκε από τον Ηρακλή, καθώς και στις πληροφορίες που τον φέρνουν κοντά στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κρούση από τον Ηρακλή: «Τον Καγιούλη δεν τον ξέρω. Κάποιος άλλος άνθρωπος από την ομάδα πήρε να με ρωτήσει αν έχω κλείσει πουθενά, αν είμαι ελεύθερος ώστε αν χρειαστεί να συζητήσω με τον Ηρακλή».

Για την προοπτική επιστροφής στην ΑΕΛ: «Δεν είχα κάποια επαφή με τον Αλέξη Κούγια. Σήμερα πληροφορήθηκα αυτά που έγινα και τις σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα. Ναι μεν, η ΑΕΛ ενώνει, από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να διευθετηθούν κάποια θέματα και από ηθικής άποψης και να γεφυρωθούν κάποιες διαφορές από τότε που χωρίσαμε προκειμένου να μπούμε σε διαδικασία συζήτησης».

Για την πιθανότητα να έρθει στον Ηρακλή: «Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να δουλέψει στον Ηρακλή; Άλλα όμως είναι, αυτήν την στιγμή τα θέματα προτεραιότητας του Ηρακλή. Για να εργαστεί ένας προπονητής εκεί πρέπει να υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας έχει προπονητή, έκανε την αλλαγή και δεν νομίζω πως τίθεται θέμα σήμερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις