Τζήμας: «Τον Ιανουάριο οι μεταγραφές»

Με μία προσωπική ανακοίνωση στη ομάδα του facebook (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 5ετές πλάνο) αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κ. Τζήμας γνωστοποίησε την απόφασή του να μην πραγματοποιηθούν άλλες μεταγραφές την παρούσα μεταγραφική περίοδο αλλά σ’ αυτή του Ιανουαρίου έχοντας κλεισμένους τρεις ποδοσφαιριστές.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, γνωστοποιεί τα εξής:

“Αύριο η ανακοίνωση για την ανοιχτή συνάντηση της 2 Νοέμβρη!

Υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να πάρω αποφάσεις και δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εξυπηρέτηση των παρόντων θεμάτων, όπως η άνοδος ενόψει μεταγραφών την δεδομένη στιγμή, κάτι που κανείς δεν έκανε τώρα, περιμένοντας τον Ιανουάριο, αλλά με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο το οποίο γνωρίζουν όλοι ως ”πενταετές πλάνο”.

Η Νίκη Βόλου την προηγούμενη χρονιά, «πλήρωσε» αγωνιστικά τις επιλογές που έγιναν το προηγούμενο καλοκαίρι, με κορυφαίο παράδειγμα την αποστολή στην Πύνδα Κίτρους, την οποία και επισκεπτόμαστε την Κυριακή.

Είναι καλύτερα να πάρεις έναν λιγότερο ποιοτικά παίκτη και να είναι υγιέστατη η ομάδα…

Έτσι όσο σημαντικό είναι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει το ρόστερ της ομάδας, άλλο τόσο σημαντικό είναι οι παίκτες που θα έρθουν να είναι «καθαροί» και να μπορούν να εγκλιματιστούν, ειδικά σε αυτή την δεδομένη στιγμή που η ομάδα απολαμβάνει απόλυτης ηρεμίας.

Δεν χωράνε λάθη και το να έρθουν αυτή την στιγμή παίκτες που να ανταποκρίνονται σε όλα αυτά, πρέπει να είναι υπό προϋποθέσεις.

Έτσι με προσωπικές αποφάσεις και ακούγοντας προσεκτικά το προπονητικό τιμ και μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδος μας, σταθμίζοντας όλα αυτά, προχώρησα στην εξασφάλιση τριών παικτών μεταξύ των οποίων και ενός ξένου, οι οποίοι θα μπορούν να αγωνισθούν τον Ιανουάριο”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις