Απάντησε στην ΑΕ Καραϊσκάκης η Αμβρακία

Ανακοίνωσε – απάντηση εξέδωσε η διοίκηση της Αμβρακίας Κωστακιών στην ανακοίνωση της ΑΕ Καραϊσκάκης. Αναλυτικά:

«Σχετικά με την ανακοίνωση της Α.Ε. Καραϊσκάκης για το χθεσινό αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Α.Ε. Καραϊσκάκης-Α.Ο. Αμβρακία Κωστακιών θέλουμε να γνωρίσουμε στο φίλαθλο κοινό της Άρτας ότι η ιστορία της Αμβρακίας που ιδρύθηκε το 1953 και την περίοδο 1958-1968 αγωνίζονταν στη Γ΄ Εθνική ανελλιπώς ίσως κάποιοι από εσάς δεν είχατε γεννηθεί ακόμη και για το λόγο αυτό δεν γνωρίζετε την ιστορία.

Δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία αν και έχουμε αδικηθεί σε ορισμένα παιχνίδια και ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι αν μια ομάδα αδικήθηκε αυτή είναι η ομάδα μας αφού από λάθος του διαιτητή προήλθε το γκολ στο 95ο λεπτό. Είναι τιμή για την ομάδα μας να έχει στον πάγκο τον συγκεκριμένο προπονητή ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να προσφέρει από το πόστο του προπονητή (τα ράσα δεν κάνουν τον παπά) και δεν αναγκαζόμαστε σε κάθε περίοδο να αλλάζουμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι συντοπίτες μας (παιδιά της Άρτας) και όχι μισθοφόροι. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την παλικαρίσια εμφάνιση η οποία μας έκανε να αισθανθούμε υπερηφάνεια.

Εμείς σαν Α.Ο. Αμβρακία Κωστακιών θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια με τις δικές μας δυνάμεις και όχι με την εύνοια της Διαιτησίας, γιατί αν είχαμε την εύνοια της Διαιτησίας το παιχνίδι θα είχε λήξει στο 93ο λεπτό με σκορ 0-0. Καλή επιτυχία στους στόχους σας. Ελπίζουμε να είστε σε παραπάνω θέση από εμάς. Ευχαριστούμε για την άριστη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις