Καμία ανησυχία για Δωματά και Πότσι

Η ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας, η πρώτη στο πρωτάθλημα, αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την ομάδα να στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς στο Πανθεσσαλικό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, σημειώνοντας την έβδομη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής αποχώρησαν από το γήπεδο τραυματίες οι Γιάννης Δωματάς και Φαμπρίτσιο Πότσι. Ο πρώτος νιώθει σφίξιμο στο δικέφαλο και ο δεύτερος χτύπησε στα πλευρά. Ωστόσο και οι δύο αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής, καθώς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ζώνα, αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά με την υπόλοιπη ομάδα και μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθεί ένα μεγάλο πρόγραμμα προπόνησης, ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς. Ο έμπειρος αμυντικός θα μπει σε φουλ ρυθμούς μετά το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς, την ερχόμενη εβδομάδα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να κρίνει ο ίδιος πότε ο Ζώνας θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο Φελίπε Ντα Κόστα ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, δεν αγωνίστηκε ωστόσο, με τον Πορτογάλο μέσο να κάνει, όπως όλα δείχνουν, το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα στον αγώνα με τους Μαύρους Αετούς. Ενδέχεται, μάλιστα, να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Αυτό θα φανεί μέσα στην εβδομάδα και στο δίτερμα της Παρασκευής, όπου ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι.
Σήμερα Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το καθιερωμένο τους ρεπό, ενώ από αύριο Τετάρτη αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία εν όψει Μαύρων Αετών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις