Ναζλίδης: «Δεν φανταζόμασταν ότι θα φύγει ο Αναστασιάδης με νίκη»

Στον «Metropolis 95.5» Θεσσαλονίκης μίλησε ο Θωμάς Ναζλίδης μετά και την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο των «βυσσινί», μιλώντας τόσο γι΄ αυτήν την εξέλιξη όσο και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά και την εκτέλεση γκολ-φάουλ.

Πιο Αναλυτικά:

Για τον πανηγυρισμό του και αν ήξερε ότι αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του Αναστασιάδη:
«Όχι, καμία σχέση. Ξέραμε ότι σε περίπτωση κακού αποτελέσματος υπήρχε πιθανότητα να φύγει, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι θα γίνει σε νίκη. Είχε πει ότι ξέρει που βρίσκεται σε περίπτωση κακού αποτελέσματος».

Γιατί δεν εκτελεί συχνά φάουλ:
«Έχω εκτελέσει αρκετά. Τυχαίνει να έχουμε παίκτες με καλά χτυπήματα. Είναι ανάλογα στην κατάσταση που είσαι, είναι λίγο μπέρδεμα».

Για τον Πανιώνιο:
«Δείχνει σταθερότητα, τα παιδιά δουλεύουν μαζί για πολύ καιρό και δεν είναι τυχαία η πορεία του. Παίζαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ευτυχώς καταφέραμε και νικήσαμε».

Για την εικόνα της ΑΕΛ εκτός έδρας:
«Σίγουρα στην έδρα μας είναι αλλιώς. Έχουμε άλλο αέρα. Μας βοηθάει ο κόσμος. Έχουμε άλλη δυναμική. Τα σκαμπανεβάσματα έχουν να κάνουν με την εμπειρία και το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παιδιών. Δεν μπορούν σε ένα μήνα τα παιδιά που παίζουν πρώτη φορά στην Α’ Εθνική να έχουν σταθερή απόδοση. Μακάρι να υπήρχε αλλά δεν μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα».

Για τον στόχο της ΑΕΛ:
«Όταν ο κόσμος έχει δει τεράστιες επιτυχίες τις θέλει πάλι. Αυτά πρέπει να γίνουν βήμα βήμα και θέλει δουλειά ετών για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Τα περισσότερα παιδιά είναι καινούρια στην κατηγορία».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Βλέπω ότι η ψαλίδα έχει μικρύνει πολύ. Ο Ολυμπιακός έχει πέσει και οι άλλες ομάδες έχουν ανέβει ποιοτικά. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό. Δεν θα δούμε μεγάλες διαφορές στην βαθμολογία. Η ΑΕΛ που είναι μία νέα ομάδα κέρδισε τον Ολυμπιακό, από την ΑΕΚ παίξαμε πολύ καλύτερα, δύσκολα μία ομάδα θα περάσει από την Λάρισα. Αυτό σημαίνει ότι η ψαλίδα έχει μικρύνει και ανάμεσα στις μεγάλες με τις μικρά, θεωρητικά, ομάδες».

Για την σημερινή προπόνηση:
«Σίγουρα θα είναι δύσκολη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν ένας προπονητής που είχε καλές σχέσεις με όλους στην ΑΕΛ. Θα δούμε σήμερα στην προπόνηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις