Παρουσίασε Μουράτη και ζήτησε νίκη στο Κίτρος

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης, τον Κώστα Μουράτη, παρουσίασε ο Σάκης Τζήμας στους νέους του συμπαίκτες του τονίζοντας το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου επισήμανε στους παίκτες την κρισιμότητα του αγώνα στο Κίτρος και τους ζήτησε το νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο θα αποτελέσει ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης:

“Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, τον τερματοφύλακα Κώστα Μουράτη, παρουσίασε ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας στους νέους πλέον συμπαίκτες του.

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου, καλωσόρισε τον νέο μας ποδοσφαιριστή στα αποδυτήρια, του έκανε γνωστό πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα μας και με την ευκαιρία, μίλησε στους παίκτες μας, για την κρισιμότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Που φυσικά θέλει την Νίκη Βόλου να πηγαίνει στο Κίτρος, να αντιμετωπίσει την τοπική Πύδνα.

“Πάμε να κερδίσουμε, πάμε να πάρουμε την νίκη για να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο…” είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές μας ο κ. Σάκης Τζήμας, που δεν παρέλειψε και πάλι να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του, σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ενώ επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι θα είναι δίπλα τους, έτσι ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο στην Football League!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις