Τέσσερις ακόμη μεταγραφές ο Ολυμπιακός Β.

Δύο μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός Βόλου (Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Βασίλης Τριανταφυλλάκος), με τη διοίκηση της ΠΑΕ, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, να κινείται για την απόκτηση τεσσάρων ακόμη ποδοσφαιριστών. Επιτακτική ανάγκη είναι να αποκτηθεί αριστερός οπισθοφύλακας, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό μετά…

…την αποχώρηση του Χιντζίδη έχει μείνει μόνο ο Μαργαρίτης. Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες της Football League.
Επίσης, θα αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός (είτε στην αριστερή, είτε στη δεξιά πτέρυγα), καθώς και δύο παίκτες που να αγωνίζονται στον άξονα, ως κεντρικά χαφ.
Από εκεί και πέρα, στην περίπτωση που βρεθεί κάποιος παίκτης για το κέντρο της άμυνας θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί. Τα μεταγραφικά, πάντως, έχουν μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται τις προσεχείς μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.
Στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 13η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου), οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί αρκετές μεταγραφές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις