Στον πάγκο του Ηρακλή ο Σάββας Παντελίδης

Επιβεβαιώθηκαν την Τρίτη (1/11) οι πληροφορίες που ήθελαν τον Σάββα Παντελίδη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 51χρονο προπονητή, παραθέτοντας ένα σύντομο βιογραφικό του.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο Σάββας Παντελίδης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο 51χρονος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη Διοίκηση της ΠΑΕ και από αύριο αναλαμβάνει τα καινούρια του καθήκοντα.
Ο Σάββας Παντελίδης ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στη Δόξα Βύρωνα και την Προοδευτική, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία ως προπονητής, καθώς έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων (Θρασύβουλος, Ρόδος, Φωστήρας, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Εθνικός Πειραιά, Πανθρακικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός).
Καλωσορίζουμε τον Σάββα Παντελίδη στην μεγάλη «κυανόλευκη» οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».
Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε παράλληλα τη λύση της συνεργασίας της με τους Γιάννη Αμανατίδη και Θωμά Στράτο.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον υπηρεσιακό προπονητή, Γιάννη Αμανατίδη, καθώς και με τον βοηθό προπονητή, Θωμά Στράτο και τους εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις