Στατιστικά μετά τις έξι αγωνιστικές στην Α’ ΕΠΣΘ

Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ και την ήττα του Γ.Σ. Αλμυρού από τον Πύρασο με 2-0 στη Ν. Αγχίαλο, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μην έχει χάσει βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βέβαια, υπάρχουν δύο ομάδες που παραμένουν αήττητες και αυτές είναι ο Πύρασος και ο Διαγόρας (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες).

Οι Αλμυρός και Πύρασος διαθέτουν την καλύτερη επίθεση, με 14 γκολ, ενώ η Σκιάθος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μετά από έξι παιχνίδια, έχοντας την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Όσον αφορά την καλύτερη άμυνα, Πύρασος και Διαγόρας έχουν δεχθεί τα λιγότερα τέρματα, τρία, με τον Απόλλωνα Καναλιών να διαθέτει την χειρότερη άμυνα με 16 γκολ παθητικό.
Στην 6η αγωνιστική σημειώθηκαν συνολικά 21 τέρματα σε επτά παιχνίδια, καθώς αναβλήθηκε το ματς της Σκοπέλου με τον Παγασητικό. Η πιο παραγωγική αγωνιστική, μέχρι τώρα, ήταν η 5η όπου σημειώθηκαν συνολικά 26 τέρματα. Αναλυτικά σε κάθε αγωνιστική είχαμε την εξής παραγωγή τερμάτων: 1η 21, 2η 14, 3η 25, 4η 20, 5η 26 και 6η 21. Συνολικά έχουν επιτευχθεί 127 γκολ σε 95 παιχνίδια (εκκρεμεί ένα ματς). Την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ μοιράζονται οι Πάσχος (Διαγόρα Στεφανοβικείου) και Κατσαβριάς (Αίας Σούρπης), που έχουν πετύχει από έξι γκολ. Ακολουθεί με πέντε τέρματα ο Αραπίτσας του Πρωτεσίλαου.
Χωρίς βαθμό παραμένουν Σκόπελος και Απόλλων Καναλίων, ενώ μαζί μ’ αυτές και η Σκόπελος δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν έχουν ισοπαλία έξι ομάδες και συγκεκριμένα οι Γ.Σ. Αλμυρού, Σαρακηνός, Άρης Μελ., Αγ. Παρασκευή, Σκόπελος και Απόλλων Καναλίων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις