“Σίφουνας” οι κορασίδες του B.C. Volos 67-40 το Διμήνι (34 photos)

«Δύο στα δύο» για την ομάδα Κορασίδων του B.C. Volos στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΚΑΘ. Τα κορίτσια του Γιάννη Καρακατσούνη επικράτησαν με 67-40 της ΑΕΒ Διμηνίου στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική.
Μετά το…

…πρώτο 10λεπτο όπου η ομάδα του Διμηνίου εκμεταλλεύτηκε τις κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση του B.C. Volos, στη συνέχεια οι γηπεδούχες επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, αυξάνοντας σταδιακά τη διαφορά, έχοντας σωστές επιλογές στην επίθεση και παίζοντας εξαιρετική άμυνα. Ήλεγξαν τα ριμπάουντ και έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, μετατρέποντας το παιχνίδι σε παράσταση για ένα ρόλο.
Η Σταματία Διαμαντοπούλου ήταν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι η πρώτη σκόρερ του B.C. Volos, σημειώνοντας 27 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε η Έλενα Κωστοπούλου, η οποία πέτυχε 14 πόντους.
Οι κορασίδες του B.C. Volos δείχνουν και φέτος πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μαγνησία και θα επιδιώξει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, σε σχέση με πέρυσι, όπου έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ, χάνοντας στα Φάρσαλα από τους Τιτάνες Παλαμά.
Τα δεκάλεπτα: 11-12, 28-18,43-23,67-40
Β.C.VOLOS: (Ι. Καρακατσούνης) Πατσαλή, Ζαρμπούνη, Χούτα 2, Κοντομήτρου 11, Πλατανιώτη 2, Ντελή 9, Σουλδάτου, Διαμαντοπούλου 27, Πλιακογιάννη 2, Δεμελή, Κωστοπούλου 14, Μπαρέκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις