Για “μάχη” με ενισχυμένη Πύδνα ετοιμάζει την ομάδα του ο Ξηροφώτος

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η μεσημεριανή προπόνηση της Νίκης στο “Π. Μαγουλάς”. Πριν την έναρξή της ο κ. Τζήμας παρουσίασε τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Μουράτη και ζήτησε από τους παίκτες τη νίκη κόντρα στην Πύδνα Κίτρους.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός των Μάριου Παπαδόπουλου και Βαλάντη Κόκκα που απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Οι πιθανότητες  επιστροφής του πρώτου στις υποχρεώσεις της ομάδας είναι ελάχιστες ενώ για τον δεύτερο η απουσία ήταν δικαιολογημένη καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα δόντια. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Πορταριάς.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του, ότι το παιχνίδι  στο Κίτρος θα είναι πολύ δύσκολο και σε καμία περίπτωση η Πύδνα δεν θα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Οι μεταγραφικές της κινήσεις δείχνουν πως θα προσπαθήσει να κάνει το ντεμαράζ για να διεκδικήσει την 1η θέση που δίνει την άνοδο, επιχειρώντας την ανάκαμψή της από το προσεχές παιχνίδι με τη Νίκη.

Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στο Κίτρος με στόχο το τρίποντο που θα τους κρατήσει εντός της κούρσας του πρωταθλητή και θα τους δώσει την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Σ’ αυτή την προσπάθεια ο κόσμος θα είναι δίπλα καθώς όλοι οι σύνδεσμοι οργανώνουν εκδρομή ενώ πολλοί θα είναι κι αυτοί που θα ταξιδέψουν με το αυτοκίνητό τους στο χωριό της Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις