Πράξη δεύτερη στο Champions League

Σπουδαίες αλλά και αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον 5ο όμιλο καθώς και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση για την επόμενη φάση.

Η πρωτοπόρος Μονακό υποδέχεται τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία για να συνεχίσει να είναι στο κόλπο. Παράλληλα, η Τότεναμ παίζει στην Αγγλία με τη Λεβερκούζεν με στόχο να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της Μονακό.

Στον 6ο όμιλο τα πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα καθώς όπως φαίνεται θα είναι κούρσα των δύο. Ντόρτμουντ και Ρεάλ δύσκολα θα χάσουν τις δύο πρώτες θέσεις και το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο ποια από τις δύο θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου. Η γερμανική ομάδα υποδέχεται την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ οι Μαδριλένοι δοκιμάζονται στη Βαρσοβία με την Λέγκια.

Καθοριστική αναμένεται αυτή η αγωνιστική για το μέλλον του 7ου ομίλου. Η Κοπεγχάγη υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Λέστερ και με νίκη παραμένει στο κόλπο μαζί με την Πόρτο που φιλοξενεί την ουραγό του ομίλου Μπριζ.

Τέλος ξεκάθαρα φαίνονται και τα πράγματα στον 8ο όμιλο και αν έρθουν τα φυσιολογικά αποτελέσματα τότε θα ξέρουμε τις ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Γιουβέντους και Σεβίλλη είναι τα φαβορί με την πρώτη να υποδέχεται την Λιόν και την δεύτερη την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το πρόγραμμα

5ος Όμιλος
Μονακό-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Τότεναμ-Λεβερκούζεν

6ος Όμιλος
Ντόρτμουντ-Σπόρτινγκ
Λέγκια-Ρεάλ Μαδρίτης

7ος Όμιλος
Κοπεγχάγη-Λέστερ
Πόρτο-Μπριζ

8ος Όμιλος
Σεβίλλη-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Γιουβέντους-Λιόν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις