Επιτυχημένη ημερίδα από Ολυμπιακό Β. και Μεταμόρωση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Ημερίδα με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια στους αθλητικούς χώρους» , που διοργάνωσαν από κοινού, ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου. Η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής αναφέρει μεταξύ άλλων και τα παρακάτω…

…”Ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός της παρουσίας, εκτός των αθλουμένων στις ακαδημίες (αγοριών και κοριτσιών) των ομάδων μας, ήταν τόσο η παρουσία των πολλών γονέων, αλλά και της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ .

Έτσι, μικροί και μεγάλοι , είχαν την ευκαιρία από κοινού να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για τις Πρώτες Βοήθειες από τον Αντιπρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, για τη Διατροφή από τον Διαιτολόγο-Διατροφολογο κ. Παναγιώτη Ζήση και για τις αθλητικές κακώσεις από τον Χειρουργό – Ορθοπεδικό κ. Βαβέτση Γεώργιο, ο όποιος είναι και ο ιατρός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Την ημερίδα προλόγισαν ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας και ο Πρόεδρος του ΑΟ Μεταμόρφωσης κ. Απόστολος Κρεμαστάς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ κ.κ. Μεταφτσής Αλέξανδρος , Έξαρχος Απόστολος , Κολιός Βαγγέλης , Σαχίνης Ζάκος , οι προπονητές των ακαδημιών κες Ράμμου Ιωάννα και Σουλτάνη Ραφαέλα , οι κκ. Καπουρνιώτης Μιχάλης (προπονητής και της γυναικείας ομάδας) , ο κ. Καραγιώργης Κώστας (συνεργάτης και του προπονητή στην ανδρική ομάδα) και ο κ. Μάριος Μπορίνος , συνεργάτης του προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Μεταμόρφωσης .

Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα , οι εισηγητές δέχθηκαν ερωτήσεις και έδωσαν απαντήσεις , ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για επισκέψεις ανά τμήμα , όπου θα μπορέσουν να μιλήσουν περισσότερο και πιο εξειδικευμένα ανάλογα και με την ηλικία των παιδιών.

H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστεί τον χειρουργό ορθοπεδικό
κ. Βαβέτση Γεώργιο , τον διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Παναγιώτη Ζήση και τον Αντιπρόεδρο της ΕΟ Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων κ. Ηλιόπουλο Βασίλη για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της Ημερίδας και τις γνώσεις που προσέφεραν στα αγόρια και κορίτσια των ακαδημιών μπάσκετ του Συλλόγου μας .