“Έφυγε” ο δημοσιογράφος Κώστας Μπετχαβές

Έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο Κώστας Μπετχαβές, μετά από ένα σύντομο αλλά σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες. Ο δημοσιογράφος Κώστας Μπετχαβές είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και νοσηλεύονταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

«Έφυγε» σε ηλικία 71 ετών, αφήνοντας πίσω του παρακαταθήκη προσφοράς στην αθλητική δημοσιογραφία της Λάρισας, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος για περισσότερο από μισό αιώνα.
Τον θρήνο της για τον χαμό του δημοσιογράφου Κώστα Μπετχαβέ εκφράζει η ΑΕΛ, ενώ σύσσωμη η ομάδα θα παραβρεθεί στην κηδεία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ θρηνεί τον χαμό του Νέστορα της λαρισινής αθλητικογραφίας, Κώστα Μπετχαβέ, έχοντας πλήρη επίγνωση του μεγέθους της απώλειας για την μεγάλη “βυσσινί” οικογένεια, αλλά και απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης να σταθούμε όλοι μας, απ’ τον μεγαλομέτοχο ως και τον τελευταίο εργαζόμενο, αντάξιοι των οραμάτων που έτρεφε για την ομάδα της καρδιάς του και κοινωνοί του ήθους με το οποίο διεκδικούσε την υλοποίησή τους.
Απ’ την ημέρα της ίδρυσής της το 1964, ως και τα 71 του χρόνια, μέχρι δηλαδή και το περασμένο Σάββατο που είδε την ΑΕΛ για τελευταία φορά, ο Κώστας Μπετχαβές δεν έπαψε να μάχεται για το μεγαλείο και την ανεξαρτησία αυτής της ομάδας, μεταλαμπαδεύοντας τις αξίες του σε παράγοντες, στελέχη, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φυσικά, σε πλειάδα συναδέλφων του.
Ευχόμαστε να ‘ναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει κι απευθύνουμε με οδύνη τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, διαβεβαιώνοντας ότι θα εξακολουθούν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειά μας.
Αυτονόητα, με την σύμφωνη γνώμη μεγαλομετόχου και διοικητικού συμβουλίου, αποφασίσθηκε η κατάθεση στεφάνου στην κηδεία του, η παρουσία σύσσωμης της ομάδας για τον ύστατο αποχαιρετισμό και η απόδοση κάθε τιμής στη μνήμη του στον επόμενο εντός εντός έδρας αγώνα, καθώς καθίσταται σαφές πως δεν αποχαιρετάμε έναν απλό φίλο, αλλά ένα ολοζώντανο κομμάτι της ιστορίας μας.
Καλό σου ταξίδι ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΤΧΑΒΕ…»