Προπονήθηκαν Δωματάς και Πότσι

Όπως ανέφερε χθες (1/11) το goalpost.gr, οι τραυματισμοί του Γιάννη Δωματά και του Φαμπρίτσιο Πότσι στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας, δεν ήταν σοβαροί και σήμερα Τετάρτη (2/11) οι παίκτες του Ολυμπιακού έλαβαν μέρος στην προπόνηση, που διεξήχθη

στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά, αρχίζοντας ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς, μετά το ρεπό της Τρίτης. Ο Πότσι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, καθώς δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στα πλευρά, ενώ ο Δωματάς γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, για προληπτικούς λόγους. Και οι δύο, όπως γράψαμε χθες, θα είναι κανονικά στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα για το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς.
Στο παιχνίδι με την ομάδα του Ελευθεροχωρίου Τρικάλων θα αγωνιστεί, εκτός απρόοπτου, για πρώτη φορά ο Φελίπε Ντα Κόστα, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό. Η μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Παναγιώτη Ζώνα, ο οποίος πάντως, μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει και αυτός στην ενεργό δράση.
Για αύριο Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις