Κ. Κοκκινάκης: Πιστεύω στους παίκτες του Ηρακλή

Για την παρουσία του στην ομάδα, στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πύρασο μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του «ΒΟΛΟΣ 9,86» και στο Σάκη Νταφέκα, ο προπονητής του Ηρακλή Β. Κυριάκος Κοκκινάκης. Αναλυτικά όσα ανέφερε…

Σχετικά με την παρουσία του στην ομάδα τις δυο πρώτες αγωνιστικές:
«Είναι μια συνέχεια της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας που είχε ο Ηρακλής. δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, απλά βάζουμε όλοι τις πινελιές μας όταν πάμε σε μια ομάδα. Ήταν καλή, να την κάνουμε λίγο καλύτερη. Νομίζω ότι πετυχαίνουμε πράγματα, τα παιδιά ανταποκρίνονται σε ότι τους ζητάμε και πιστεύω ότι η η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Για το ότι η ομάδα θα ήταν πρώτη αν δεν προέκυπτε το θέμα με την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών και την τιμωρία που ακολούθησε:
«Ποτέ δεν ξέρεις για το αποτέλεσμα, διότι πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα. Υποθετικά μιλάμε, αλλά αυτό που πιστεύουμε κι εμείς είναι ότι η ομάδα θα μπορούσε να είναι στην πρώτη θέση και μόνη πιστεύω».

Για το αν ο Ηρακλής χρειάζεται ενίσχυση:
«Ο Ηρακλής θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, γιατί οι παίκτες που έχει είναι πολύ λίγοι. Καταρχάς, με δυσκολία σε κάθε αγωνιστική συμπληρώνουμε 18αδα. Άρα πρέπει να πάρουμε κάποιους παίκτες για να είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Υπάρχουν καλοί παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά δεν υπάρχουν αντικαταστάτες. Μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και θέλει να διεκδικήσει πράγματα, οφείλει να έχει παραπάνω παίκτες από 11, 12 ή 13 που έχουμε εμείς. Γιατί στην πορεία κάποιος θα χτυπήσει, κάποιος θα πάρει κάρτες, πάντα κάτι μπορεί να συμβεί… Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιους παίκτες μέχρι τις 31 του Οκτωβρίου που μπορούσαν να γίνουν μεταγραφές, δεν καταφέραμε να βρούμε αυτό που επιθυμούσαμε. Θέλαμε να κάνουμε μεταγραφές ουσίας, μιλήσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές… ελπίζουμε να το καταφέρουμε τον Ιανουάριο».

Σχετικά με το γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι με τον Πύρασο:
«Ο Ηρακλής φέτος είναι «τσιγγάνος». Γυρίζει σε όλα τα γήπεδα. Έχουμε παίξει και στη Πορταριά, θέλαμε να παίξουμε και στην Αγ. Παρασκευής, αλλά δεν γινόταν γιατί υπήρχε άλλος αγώνας εκεί την Κυριακή κι έτσι αναγκαστήκαμε να βρούμε μια άλλη λύση, που είναι το γήπεδο της Νεάπολης. Δεν είναι πρόβλημα για μας, δεν μας ενοχλεί, όπου κι αν παίξουμε. Η ικανότητα της ομάδας μας είναι τέτοια, που μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, σε οποιοδήποτε γήπεδο. Έχουμε καταπληκτικούς παίκτες, που δεν τους ήξερα τόσο καλά και τους γνώρισα μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Πιστεύω πάρα πολύ στα παιδιά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον Ηρακλή που μπορούν να παίξουν άνετα και στη μεγαλύτερη κατηγορία».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Πύρασο:
«Το παιχνίδι με τον Πύρασο είναι ένα κλασικό ντέρμπι ομάδων που έχουν τους ίδιους στόχους. Μπορεί ο Ηρακλής να έχει μείνει πίσω λόγω των γνωστών γεγονότων, αλλά το λέμε δημόσια ότι έχει χτιστεί αυτή η ομάδα για να πρωταγωνιστήσει. Πιστεύω πρώτα απ’ όλα ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, να έρθει κόσμος στο γήπεδο κι ο καλύτερος ας κερδίσει. Ο κόσμος μπορεί να επιλέξει να έρθει στο ντέρμπι – αφού υπάρχει μόνο ένας αγώνας ακόμα το πρωί της Κυριακής – και να ευχαριστηθεί ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε την ομάδα, όσο πιο καλή γίνεται αγωνιστικά και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα:
«Όχι δεν υπάρχουν προβλήματα, είναι όλοι οι παίκτες εντάξει. Το πρόβλημα είναι γενικότερο με τις ελλείψεις στο ρόστερ, αυτό που προανέφερα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες κι επιθετικότερες ομάδες στο τοπικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ίσως είναι η πιο ποιοτική ομάδα, μ’ έναν πολύ καλό προπονητή και φίλο, το Στέλιο Αρσένο. Νομίζω ότι θα έχουμε αρκετές πιθανότητες και οι δυο ομάδες να διεκδικήσουμε τη νίκη…».

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις