Τους βγάζει στο… σφυρί ο Ηρακλής

Δύσκολα θα βγει η χρονιά στον Ηρακλή, στον οποίο ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δεν φτάνουν και οι «κυανόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να στραφούν και σε άλλες λύσεις. Μία εξ αυτών είναι να πουλήσουν παίκτες, κάτι που έχουν αρχίσει να σκέφτονται πολύ σοβαρά. Έστω και εάν τα λεφτά που θα πάρουν είναι λίγα, η ανάσα για τα τωρινά δεδομένα μπορεί να είναι σημαντική.

Ένας από τους παίκτες που καίγονται να πουλήσουν είναι ο Χουάντερσον, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι. Αντιλαμβάνεται κανείς πως για τον 33χρονο τερματοφύλακα δεν μπορούν να ζητήσουν αρκετά λεφτά, αλλά θα γλιτώσουν και το συμβόλαιό του. Ο ίδιος έχει ήδη προταθεί στον Παναθηναϊκό, ενώ αρέσει και σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ λόγω και της εξαιρετικής εμφάνισης που έκανε στην Τούμπα.
Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί και ο Σαραμαντάς βλέποντας ότι δεν υπάρχει επί της ουσίας αξιόπιστη λύση πίσω από τον Χουλτ για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ και ο Σουηδός βγάζει αρκετά προβλήματα τραυματισμού.
Στον «Γηραιό» σκέφτονται να σπρώξουν και άλλους αν χρειαστεί με πρώτο τον ταλαντούχο Λάμπρου, ο οποίος δείχνει πως έχει αρκετά καλά στοιχεία για το νεαρό της ηλικίας του. Αυτό ισχύει και για τον Αγγελόπουλο, ενώ υπάρχει και ο Κυριακίδης, τον οποίο τσεκάρουν αρκετές ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις