Λύτρωση στο 95’ για τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με την ομάδα του Α.Σ. Ιωλκού με σκορ 1-0, που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σαμαρά να λυτρώνει τους γηπεδούχους σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Ανούσια υπεροχή του Ηρακλή

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να έχει το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη καλή ευκαιρία δημιουργήθηκε στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Λεβέντης μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Ιωλκού, βρίσκοντας τον αμαρκάριστο Σιαμέτη στο σημείο του πέναλτι με τον αρχηγό των γηπεδούχων να μην σημαδεύει σωστά και βλέποντας την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πρωτούλη. Η ομάδα της Ιωλκού στο 27’ έφτασε και εκείνη κοντά στο γκολ με τον Ρουμπάτι να εκτελεί το φάουλ, βλέποντας και εκείνος με την σειρά του την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Κορέντη. Η τελευταία καλή ευκαιρία στο ά μέρος ανήκε και πάλι στην ομάδα τις Ν. Ιωνίας. Στο 45’ ο Βουρδάκης επιχείρησε από τα 35 μέτρα το σουτ με τον Πρωτούλη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο ίδιο μοτίβο το ματς, λύτρωση στο 95’

Το δεύτερο μέρος δεν είχε κάποια τεράστια αλλαγή όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων, πράγμα που έδειχνε πως όποια ομάδα κατάφερνε να κάνει πρώτη το γκολ θα κατακτούσε και το τρίποντο. Στο 84’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την τεράστια ευκαιρία να «κλέψουν το παιχνίδι όμως ο δραστήριος Ρουμπάτι δεν κατάφερε να σκοράρει, όντας αμαρκάριστος μέσα από την μεγάλη περιοχή του Κόρεντη με το σουτ που επιχείρησε να γλύφει το αριστερό δοκάρι τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Τελικώς στο 95’ ήρθε για ακόμη μια φορά να επαληθευτεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, τιμωρώντας έτσι την τεράστια ευκαιρία που σπατάλησε η ομάδα της Ιωλκού. Ο Σαμαράς βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Πρωτούλη και επωφελούμενος από τις κόντρες, δεν λάθεψε πλασάροντας ψύχραιμα και χαρίζοντας μια σημαντική νίκη στο συγκρότημα του Γιάννη Φαουράκη.

Συνθέσεις:

Α.Σ. Ηρακλής Βόλου: Κορέντης, Σαμαράς, Μαστροπαναγιώτης, Τζιώλας (66’ Ν. Μαραγγός), Μόκιας, Τσαντόπουλος, Βουρδάκης, Λεβέντης, Σιαμέτης(84’ Μπαρέκας), Γεωργιάδης(66’ Δ. Μαραγγός), Τσατσαρώνης.

Α.Σ. Ιωλκός: Πρωτούλης, Τόντα, Μαυρομμάτης, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Καζδαρίδης (84’ Ντίκας), Συμεωνίδης, Κοντορίζος( 60’ Βέρμπης), Δημητρίου, Ρουμπάτι, Τσάμης(82’ Κούτσικος).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

*Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις