Ατομικό ο Κορέτα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε στη σημερινή προπόνηση ο Γιάννης Κορέτα με τη συμμετοχή του στην αποστολή της Νίκης στην Πύδνα να θεωρείτα αμφίβολη. Στην περίπτωση που νεαρός επιθετικός δεν μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ο Στέφανος Ξηροφώτος θα πρέπει να επιλέξει τον αντικαταστάτη του, χωρίς να υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για τη θέση του σέντερ φορ.

Νικλητσιώτης και Τορεζάνι θεωρούνται δύο από τα φαβορί για να αποτελέσουν την επιθετική αιχμή της Νίκης στην περίπτωση που ο Κορέτα δεν προλάβει να είναι 100% έτοιμος. Ο κυανόλευκος τεχνικός τονίζει καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του την σπουδαιότητα του αγώνα και κανείς δεν πρέπει να έχει στο μυαλό του πως η Πύδνα θα εμφανιστεί αποδυναμωμένη.Αντίθετα οι γηπεδούχοι θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να παραμείνουν σε λογική απόσταση από την κορυφή, γεγονός που αυξάνει τον δείκτη δυσκολίας του αγώνα.

Στην αυριανή προπόνηση ο Στέφανος Ξηροφώτος θα δοκιμάσει το σχήμα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό του δημοτικού γηπέδου του Κίτρους, είτε αυτό περιλαμβάνει τον Γιάννη Κορέτα, είτε κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις