Με επιτυχία εγχειρίστηκε ο Γ. Ατζούρης

Ο Γιάννης Ατζούρης ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι της Κυριακής, όπου η ομάδα του, ο Πύρασος, επικράτησε του Γ.Σ. Αλμυρού. Στο 78′ ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κάταγμα στην επιγονατίδα, που απαιτούσε εγχείρηση για να αποκατασταθεί η ζημιά. Αυτό κι έγινε χτες, με τον ποδοσφαιριστή του Πυράσου να χειρουργείται…

στη Λάρισα, από τον γνωστό ορθοπεδικό Γρηγόρη Μανούδη.
Η ομάδα του Πυράσου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, ενώ μεταφέρει και τις ευχαριστίες του προς όλους του φίλους της ομάδας, αλλά και τους δικούς του για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Χθες το απόγευμα στη Λάρισα, ο Γιάννης Αντζούρης υπεβλήθη σε εγχείρηση στη Λάρισα από τον ορθοπαιδικό γιατρό κ. Μανούδη για την αποκατάσταση της ζημιάς στο δεξί του γόνατο. Όλα πήγαν καλά, η επέμβαση κράτησε περίπου τρεις ώρες και πλέον ο Γιάννης από σήμερα θα βρίσκεται στο σπίτι του για να αρχίσει το στάδιο της ανάρρωσης και αποκατάστασης. Η μεγάλη οικογένεια του Πυράσου του εύχεται ταχεία ανάρρωση, να είναι σιδερένιος και γρήγορα να τον δούμε πάλι κοντά μας στο γήπεδο. Επίσης, ο ίδιος μέσω του Pyrasos.com ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους του και τους φιλάθλους για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν τις τελευταίες ημέρες και τις διάφορες ευχές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις