Επεισοδιακή ήττα για Ολυμπιακό Β. στη Λεωφόρο

Μέσα σε …πολεμική ατμόσφαιρα ο Ολυμπιακός Β. ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 80-53 στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 γυναικών. Πριν και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. Μιχάλης Καπουρνιώτης και η καλαθοσφαιρίστρια Ελένη Ζήτη, δέχτηκαν, όπως ανέφερε η βολιώτικη αποστολή, φραστική επίθεση από παράγοντες του Παναθηναϊκού (λόγω της αποβολής της Όλιβερ στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Βόλο).
Η βολιώτικη ομάδα αποχώρησε από…

…το γήπεδο με συνοδεία αστυνομικής δύναμης για προληπτικούς κυρίως λόγους, αφού στο γήπεδο της Λεωφόρου ξεκινούσε διεξάγονταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Ο “τάφος του Ινδού” ήταν ασφυκτικά γεμάτος με φιλάθλους των “πρασίνων”.
Οι “ερυθρόλευκες” αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα και βρέθηκαν να χάνουν στο 10′ με 32-16, αφού δέχτηκαν …βροχή από τρίποντα (5/7 στα πρώτα δέκα λεπτά).
Στη συνέχει ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να καλύψουν τη διαφορά απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ο Παναθηναϊκός είχε σε εξαιρετική μέρα την Αμερικανίδα Όλιβερ που σημείωσε 31 πόντους και είχε στατιστικά για …όσκαρ και πολύ καλή τη Σλούκα.
Κορυφαία του Ολυμπιακού Βόλου η Νίκη Ζέρβα με 19 πόντους και την ακολούθησε σε απόδοση η Κυριατζίδου.

Δεκάλεπτα: 32-16, 48-31, 66-46, 80-53
Παναθηναϊκός (Πρέκας): Καλέντζου 5 (1τρ), Δανούση 2, Αυτζη 2, Φάρου, Κόνιαλη 5, ΌΛΙΒΕΡ 31 (11/15 διπ, 9/10 βολές), Σλούκα 17 (3τρ), Κιγουρτάκη, Έιβερι 14 (3τρ), Γλυνιαδάκη 4, Κυριακοπούλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 9, Σαρακατσάνη, Αρτεμισίου Α., Αρτεμισίου Ι., Αγαγιώτη 3 (1τρ), Σουλτάνη 8, Θωμά, Ταντουρόφσκα 9 (1 τρ), Ζέρβα 19, Ζήτη 3, Δεληγιάννη 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις