Με τα γνωστά προβλήματα ο Ρήγας κόντρα στον Αστέρα Πετριτή

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ρήγα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Πετριτή στο Βελεστίνο, το οποίο θα αρχίσει μία ώρα νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους. Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, πετυχαίνοντας την τρίτη τους στο πρωτάθλημα, μετά από αυτές που σημείωσαν επί της Νίκης Βόλου και του Απόλλωνα Λάρισας (κα τις δύο εντός έδρας).

Ο Λάκης Μπακάλης έχει συλλέξει πληροφορίες για τον Αστέρα και γνωρίζει πως η ομάδα του κληθεί να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που θα παίξει κλειστά στην άμυνα, με στόχο να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.
Ο τεχνικός του Ρήγα δούλεψε όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, προκειμένου να μην υπάρχουν κενά διαστήματα στο παιχνίδι της, τα οποία στοιχίζουν βαθμούς στους «κυανόλευκους».
Ο Γκάγκας θα απουσιάσει για ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς εκτίει την τέταρτη από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του, ενώ και ο Μπόρας δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, καθώς και αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι, θα δούμε και πάλι τον αρχηγό, Χρήστο Σπαθή, να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Βουραζέρη. 
Η προετοιμασία των παικτών του Ρήγα ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις