Ουσιαστική αναδιάρθρωση στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

Ουσιαστική αναδιάρθρωση στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης προέκυψε μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (04/11). Στο διοικητκό σχήμα εισήλθαν ο Βασίλης Βενέτης και ο Δημήτρης Καραγιάννης, ενώ την οικονομική διαχείριση αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Μιχάλης Δημήτρης, μετά από εισήγηση του Στέργιου Φάτση. Ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής αναλαμβάνει και τον επικοινωνιακό τομέα του τμήματος μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών της Διοικούσας επιτροπής. 

Αναλυτικά οι αποφάσεις όπως ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος:

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου στη παραλία του Βόλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά από κάλεσμα του Προέδρου της Ερασιτεχνικής κ. Φάτση Στέργιου.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν το τμήμα και έγινε μία πρώτη ενημέρωση από το Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Τζήμα σε ότι αφορά κυρίως τα οικονομικά δεδομένα.
Αναφέρθηκε συγκεκριμένα, ότι καταβλήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης τα οφειλόμενα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, έτσι ώστε η ομάδα να είναι ήρεμη και προσηλωμένη στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής στο Κίτρος με την Πύδνα.
Μετά από τις παραιτήσεις μελών από τη Διοικούσα Επιτροπή, ήταν επιβεβλημένη η αντικατάστασή τους για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.
Ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Φάτσης Στέργιος πρότεινε την Οικονομική Διαχείριση του τμήματος να αναλάβει ο οικονομολόγος κ. Μιχάλης Δημήτρης, πρόταση η οποία και έγινε αποδεκτή ομόφωνα.
Ο κ. Μιχάλης θα ενημερωθεί τις επόμενες μέρες από το κ. Τζήμα για τα οικονομικά του τμήματος, έτσι ώστε να ενημερώσει με τη σειρά του το ΔΣ της ερασιτεχνικής.
Επίσης ο κ. Φάτσης πρότεινε ως υπεύθυνος επικοινωνίας και οικονομικής εποπτείας να είναι ο ίδιος, πρόταση που επίσης έγινε αποδεκτή ομόφωνα.
Έτσι λοιπόν η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, παραμένει ως έχει με τις παραπάνω προσθήκες.
Την Διοικούσα Επιτροπή επίσης θα πλαισιώνουν και οι κκ. Βενέτης Βασίλης, καθώς και ο δικηγόρος κ. Καραγιάννης Δημήτρης.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί όλους τους Νικιώτες να είναι όλοι μαζί κοντά στην ομάδα για την επίτευξη του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις