«Δυναμικό παρών και στήριξη στην ομάδας μας»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου για να δώσουν δυναμικό παρών στο ματς με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου απευθύνουν οι Austrian Boys. Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ζητούν από τους φίλους της ομάδας που θα πάνε στο Πανθεσσαλικό να στηρίξουν τη δράση του τμήματος για συλλογή τροφίμων που θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου.

Η σχετική ανακοίνωση:

O Ολυμπιακός Βόλου μας την Κυριακή αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο και η μαζική προσέλευση όλων μας είναι αυτονόητη. Το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενη αγωνιστικής θα είναι μια μικρή παρένθεση στη πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας μας. Οφείλουμε όλοι να δώσουμε δυναμικό παρών και να στηρίξουμε και στο προσεχές παιχνίδι τους παίκτες μας να πάρουν 3 ακόμα βαθμούς.
 
Εμείς ως Austrian Boys την Κυριακή θα βρισκόμαστε από τις 11 το πρωί στα νέα μας γραφεία Αναλήψεως 126 και στις 2 θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί να μεταβούμε οργανωμένα στο στάδιο.
 
Επίσης στηρίζουμε τη δράση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 που γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για τη συλλογή τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν στους άπορους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, που διαμένουν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Βόλου. Καλούμε και εμείς από την πλευρά μας όλο το φίλαθλο κόσμο που θα βρεθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να συνεισφέρει πριν από την έναρξη του αγώνα στη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις