Σκέψεις για αλλαγές στην ενδεκάδα από Τζαναβάρα

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μιλώντας στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε πως θα πρέπει να δείξουν στο ματς της Κυριακής (6/11, 15.00) με τους Μαύρους Αετούς την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή, να αγωνιστούν με πάθος και να μη θεωρήσουν το παιχνίδι πως θα είναι εύκολο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν εύκολο το παιχνίδι, με την απόδοσή τους, ενώ χρωστούν στους φιλάθλους της ομάδας μια πειστική εμφάνιση, προσφέροντας γκολ και θέαμα.
Όσον αφορά την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων», αυτή ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, εκτός κι αν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας καλέσει όλους τους παίκτες να βρίσκονται την Κυριακή στο γήπεδο, ανακοινώνοντας την 18αδα, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Στο δίτερμα της Παρασκευής ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε διάφορα σχήματα, καθώς «παίζονται» κάποιες θέσεις μεσοεπιθετικά. Η αμυντική διάταξη δεν αλλάζει, καθώς η τετράδα της άμυνας θα είναι η ίδια που αγωνίστηκε και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας. Το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι ο Φελίπε Ντα Κόστα, με τον Πορτογάλο να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, παίζοντας ως επιτελικός μέσος (θα μείνει εκτός ο Αναστασίου, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στη Φιλιππούπολη). Από εκεί και πέρα ίσως δούμε μία ακόμη αλλαγή στην ενδεκάδα, ανάλογα με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις