“Μονομαχία” Ανάληψης-Ολυμπιακού Β. για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ διεξάγεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ, όπου θα «μονομαχήσουν» η Ανάληψη και ο Ολυμπιακός. Το συγκρότημα του Γιώργου Βλιώρα κατάφερε να «αποδράσει» με το ροζ φύλλο από την έδρα του Αετού Διλόφου, καθώς βρέθηκε πίσω ακόμη και με διαφορά 24 πόντων.

Τον χαρακτήρα αυτόν θέλει να δείξει και σήμερα η Ανάληψη αντιμετωπίζοντας ένα από τα φαβορί για άνοδο. Πάντως σήμερα ενδέχεται να μην αγωνιστεί ο Βασίλης Ντίκας για επαγγελματικούς λόγους.
Ο Βολιώτης τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους: Κετσετζή, Κλείτσας, Γαλανάκη, Κοντάκη, Μωυσίδη, Ευαγγελινό, Παπαδούλη, Φάρκωνα, Στάμο, Κωλέτση και ίσως τον Ντίκα.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ολυμπιακός φανέρωσε με το «καλημέρα» ότι φέτος δεν… αστειεύεται. Μετέτρεψε σε «περίπατο» το ντέρμπι με τον Γ.Σ. Νίκαιας συντρίβοντάς τον με 81-59 και σήμερα θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του. Ο Φώνης Μαυρομιχάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αλέξανδρο Λουλούδη, ο οποίος έσπασε το χέρι του το περασμένο Σάββατο και στον Κώστα Αλεξίου, που επίσης είναι λαβωμένος στο χέρι.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Καραγεώργος, Γεωργίου, Τελλίδης, Καφάσης, Αχριάνης, Βλασταρίδης, Καραθάνος, Αναστασόπουλος Σκαμάγκας Παρασκευάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις